085 nummer kopen

Wanneer je een onderneming start of uitbreidt kun je misschien wel een nieuw telefoonnummer gebruiken. Maar waar kies je voor? Kies je voor regionaal nummer. Of wil je een landelijke uitstraling hebben en kies je er voor een 085 nummer te kopen? Bij Raffel helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Bereken je kosten    

Kosten 085 nummer

Bij Raffel kun je eenvoudig zelf 085 nummers kopen binnen ons telefonieplatform. Een 085 nummer kopen kost je eenmalig € 7,50 en maandelijks € 4,95. Zo is het dus heel goedkoop om jouw bedrijf een landelijke uitstraling te geven, want een 085 nummer is niet aan een regio gebonden.

Verschil tussen regionaal en 085 nummer

Regionale nummers, de naam zegt het eigenlijk al, zijn nummers die aan een bepaalde regio gebonden zijn. Voorbeelden hiervan zijn 020 (Amsterdam), 010 (Rotterdam) en 076 (Breda). Deze nummers hebben een lokale uitstraling en iedereen weet dus waar je gevestigd bent. Maar er zijn ook nummers die niet aan een regio gebonden zijn. Dat zijn 085 nummers. Wanneer je er voor kiest een 085 nummer te kopen, kies je voor een nummer dat niet regio gebonden is.

Wanneer een 085 nummer kopen

Wil je een landelijke uitstraling met je bedrijf? Koop dan een 085 nummer! Dit zorgt ervoor dat je aan jouw potentiële klanten laat zien niet regio gebonden te zijn. Je laat zien dat je bedrijf in heel het land werkt en dus bereikbaar bent voor klanten uit alle regio’s! Je kunt een 085 nummer ook naast je bestaande regionale nummers afnemen. Zo kun je in de regio benadrukken dat je een lokale speler bent door het regionale nummer te gebruiken, en gebruik je op andere momenten het 085 nummer als je liever een landelijke uitstraling hebt.

Voordelen 085 nummer

Een 085 nummer kopen is heel eenvoudig, en:

  • een 085 nummer geeft jouw bedrijf een landelijke uitstraling!
  • is regio onafhankelijk: je kunt een 085 nummer kopen voor gebruik in iedere regio.
  • het is klantvriendelijk, want je klanten bellen tegen een regionaal tarief naar jouw bedrijf.
  • het is goedkoop! Een 085 nummer kopen is bij ons net zo goedkoop als een regionaal nummer.

Ook een 085 nummer kopen?

Neem contact op met Dennis. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je! Of bereken je kosten en ontvang een offerte op maat.

Neem contact op        Bereken je kosten