Beeldbellen

Wil je een overleg inplannen met klanten of collega's, maar niet bij elkaar in de buurt? Ga beeldbellen met Pulse Meet van Raffel. Zo kun je eenvoudig op afstand een overleg voeren waarbij je elkaar toch kunt zien.


Vraag een demo aan   

Veilig en vertrouwd

Beeldbellen bij Raffel is veilig en vertrouwd. Dat komt omdat we een zelfstandige Nederlandse telecom en internetprovider zijn. We gebruiken onze eigen software en onze servers staan in Nederland en vallen onder de AVG. Ze voldoen dus aan strenge eisen op gebied van privacy en beveiliging. Ook geeft onze helpdesk je ondersteuning als je wilt beeldbellen. Onze helpdesk staat 24/7 klaar voor al je vragen over beeldbellen. Geen buitenlandse providers en Engelse helpdesk’s dus!

Op je laptop, PC, Chromebook of Smartphone

Pulse Meet werkt op vrijwel ieder apparaat. Werk je thuis op je laptop? Dan gebruik je gewoon de webcam van laptop. En je hoeft geen applicatie te installeren. Beeldbellen werkt met iedere moderne browser zoals Chrome en Firefox. Natuurlijk kun je ook beeldbellen met je mobiele telefoon, door onze app te gebruiken. Zo ben je niet overgeleverd aan de grillen van je mobiele browser en werkt het altijd.

Onbeperkt aantal deelnemers

Je kunt natuurlijk 1-op-1 beeldbellen met een van je collega’s of klanten. Maar je kunt ook meerdere deelnemers uitnodigen. Zij hoeven natuurlijk geen klant bij ons te zijn om Pulse Meet te gebruiken. Via iedere moderne webbrowser kunnen ze direct deelnemen aan de videovergadering.

Beeldbellen voor een vast bedrag per maand

Beeldbellen doe je voor een vast bedrag per maand, per gebruiker. Je betaalt alleen voor de gebruikers die vergaderingen kunnen organiseren. Externe deelnemers betalen dus niets! Die zijn gratis en onbeperkt.

Vraag een demo aan    

De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Beeldbellen van Raffel wordt gehost in Nederland, op ons eigen netwerk. Zo is het programma AVG proof. En kan jij veilig beeldbellen.


Op ieder apparaat te gebruiken

Laptop, PC, Chromebook of Smartphone? De keuze is reuze! Beeldbellen van Raffel is op ieder gewenst apparaat te gebruiken.


Onbeperkt aantal deelnemers

Je kunt onbeperkt deelnemers toevoegen aan de vergadering. Je ziet ook alle deelnemers in beeld. Geen limieten!


Vast bedrag per gebruiker

Nooit meer verassingen op je factuur.24/7 helpdesk

Onze support afdeling staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig.

Interesse?

Toe aan een goede oplossing voor beeldbellen? Neem contact op met Ralf! Hij helpt je graag op weg!

Neem contact op