Bellen via PC naar telefoon

Ook voordelig digitaal zakelijk bellen? Bellen via PC naar telefoon is dé oplossing voor jouw bedrijf. Helemaal als je gebruik maakt van ons telefonieplatform Pulse.

Bereken je kosten    

Bellen via het internet naar telefoon

Naast de gebruikelijke manier van telefoneren via de telefooncentrale, is het mogelijk om ook te bellen via de pc. Het telefonieplatform Pulse van Raffel maakt dit namelijk mogelijk. Je belt via de pc over internet naar een telefoon. Deze techniek staat bekend als VoIP en betekent “Voice over IP”. Deze manier van telefonie heeft onder andere het voordeel goedkoper te zijn dan de traditionele telefonie. Bij Raffel bieden we een all-in Pulse abonnement vanaf € 6,25 per maand!

Voordelen van bellen via de PC naar telefoon

Raffel biedt met telefonieplatform Pulse aantrekkelijke voordelen om over te stappen op deze manier bellen. Omdat je voortaan belt via de pc, maak je dus gebruik van het internet. De techniek VoIP zet kleine pakketjes met spraak om naar data die weer bij de ontvanger worden omgezet in geluid. Hieronder worden de voordelen benoemd bij het gebruik van Pulse van Raffel.

  • Goedkoper in vergelijking met de traditionele telefonie. Omdat je met Pulse gebruik maakt van een klein stukje virtuele telefooncentrale, betaal je alleen het gedeelte wat je gebruikt. Een all-in abonnement is er al vanaf € 6,25 per maand!
  • De flexibiliteit van Pulse kent geen grenzen. Alle vestigingen van je bedrijf kunnen op één gezamenlijk platform werken. Ook als de vestigingen in het buitenland actief zijn.
  • Service en gebruiksvriendelijkheid. Pulse is zodanig ontwikkeld dat het heel gebruiksvriendelijk werkt. Heb je toch hulp nodig? De experts van Raffel staan 24/7 voor je klaar om je te helpen!

Ook zakelijk bellen met Raffel?

Neem contact op met Ralf. Hij helpt je graag verder.

Neem contact op        Vraag een demo aan