Bellen via voip. Telefonie in de cloud van Raffel

Bellen via voip betekent bellen via internet. Je hebt geen telefooncentrale meer nodig maar belt voordelig via het internet. Bellen via voip betekent dat je gebruik maakt van een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Daarmee ben je altijd verbonden: op kantoor, thuis en onderweg.

Bereken je kosten    

Flexibel bellen via voip

Zakelijke telefonie van Raffel is super flexibel. Je kunt namelijk eenvoudig maandelijks op- en af schalen. Via het gebruiksvriendelijke online controlepaneel kun je zelf nieuwe gebruikers en toestellen aanmaken of ze juist verwijderen. Zo houd jij de controle over je eigen VoIP centrale, en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Waarom bellen via voip van Raffel?

  • Je maakt gebruik van een innovatief voip platform dat je eenvoudig zelf kunt beheren
  • Heb je toch een vraag? Dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar
  • Vast en mobiel is standaard ge├»ntegreerd
  • Je betaalt een vast bedrag per toestel per maand, en kunt iedere maand op- en afschalen
  • Voip van Raffel is te koppelen met diverse CRM pakketten.

Kies voor een VoIP operator die kwaliteit levert

In je zoektocht naar een voip operator ben je ongetwijfeld op zoek naar kwaliteit. Kies dan voor Raffel! Om de kwaliteit van ons voip telefonie platform te garanderen, hebben we ons eigen platform ontwikkeld: Pulse. We zijn een zelfstandig voip operator met eigen platform. Zo kunnen we de kwaliteit van onze voip diensten garanderen en je ook nog eens perfect ondersteunen. We zijn het alternatief voor de grote voip operators in Nederland.

Bespaar kosten en bel waar je maar wilt

Bellen via voip is ook financieel aantrekkelijk. Je bespaart namelijk op de aanschaf en onderhoud van een telefooncentrale. Je gebruikt de zakelijke telefooncentrale in de cloud. En omdat je via het internet verbonden bent ben je locatie onafhankelijk. Of je medewerkers nu op kantoor, thuis of onderweg zijn: ze kunnen overal bellen via voip.

Bereken je kosten    

Meer weten over bellen via voip?

Wil je ook bellen via VoIP en graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Liever direct inzicht in je maandelijkse kosten? Bereken direct wat bellen via voip van Raffel jou maandelijks bespaart.

Neem contact op        Bereken je kosten