Maak kennis met de nieuwe W53P van Yealink
Leestijd: 3 minuten
14 april, 2019 in
Maak kennis met de nieuwe W53P van Yealink
Raffel Internet B.V.

Yealink introduceert een nieuwe DECT-oplossing: de Yealink W53P. De nieuwe W53P is vanaf nu leverbaar en bestaat uit een handset (W53H) en een basisstation (W60B). Deze twee samen vormen voor jouw bedrijf de oplossing voor draadloze VoIP telefonie.

Krachtig en stijlvol

De Yealink W60B is een krachtig basisstation welke 8 handsets ondersteunt. Je kunt hiermee dus 8 gelijktijdige oproepen uitvoeren. Het design van de W53H handset is niet alleen stijlvol maar ook handig. Door zijn smalle body past deze handset perfect in je handpalm of broekzak. Handig als je bijvoorbeeld met magazijnmedewerkers werkt. Zij kunnen de handset altijd bij zich dragen. De batterij is krachtig genoeg voor 18 uur gesprekstijd en 200 uur stand-by tijd.

Integratie

Wil je gebruik maken van de Yealink W53P in combinatie met ons telefonieplatform Pulse? Dan maken we je het nog gemakkelijker. Alle toestellen van Yealink zijn namelijk volledig geïntegreerd in Pulse. Zo hoef je het toestel zelf niet te programmeren en wordt je telefoonboek automatisch geüpdatet.

Yealink W53P of een ander toestel

De Yealink W53P is te bestellen voor € 95, en losse extra handsets kosten € 69. Uiteraard leveren we ook alle andere Yealink voip toestellen, die allemaal geïntegreerd zijn in Pulse. Wil jij de Yealink W53P of een ander toestel bestellen? Neem dan snel contact op!

Neem contact op