Neem als startend ondernemer een vast nummer!
Leestijd: 10 minuten
13 februari, 2019 in
Neem als startend ondernemer een vast nummer!
Raffel Internet B.V.

Als startend ondernemer moet je met veel dingen rekening houden. Een website, social media en een KvK-inschrijving. Het zijn een aantal van de vele dingen om rekening mee te houden. Wij merken dat veel startende ondernemers niet stil staan bij een goede telefonische bereikbaarheid. Misschien zegt de slogan 'een beller is sneller' je wel iets. Het is ook echt zo, de telefoon is nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel. Een vast nummer helpt jou als ondernemer om optimaal bereikbaar te zijn.

Belang van goede bereikbaarheid

Het belang van goede telefonische bereikbaarheid is ontzettend belangrijk. Als startend ondernemer denk je er niet altijd over na, maar voor een potentiële klant is niets zo eenvoudig als bellen. Waarom? De klant krijgt direct antwoord op zijn vraag. Hiermee vergroot je de verkoopkans. Je straalt vertrouwen uit. Uiteindelijk wil je als ondernemer natuurlijk maar één ding: Omzet, door een goede telefonische bereikbaarheid vergroot je dus je kansen op omzet. Je komt hierdoor ook nog eens professioneel over.

Voordelen van een vast nummer

We zetten op een rij welke voordelen jij als startend ondernemer hebt met een vast nummer:

  • Zoals hierboven aangegeven zorgt het voor een professionele uitstraling van je bedrijf.
    Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je mobiele nummer te gebruiken. Maar als jij op zoek bent naar een bedrijf, bel je dan eerder een 06 nummer of een vast nummer? Zoals een landelijk 085-nummer of een regionaal nummer. Zoals bijvoorbeeld 076 in Breda, 010 in Rotterdam en 020 in Amsterdam. Een vast nummer straalt vertrouwen uit.
  • Een vast nummer komt binnen op je telefooncentrale bij ons in de cloud. Daarmee bepaal je zelf wanneer je wel en niet bereikbaar wilt zijn. Zo voorkom je dat je dag en nacht gestoord kunt worden door klanten, wat wel het geval is wanneer je je 06-nummer gebruikt.
  • De kosten! Je klanten bellen dus tegen regionaal tarief naar jouw bedrijf.
  • Je kunt zelf eenvoudig bepalen op welk toestel een binnenkomende oproep binnenkomt. Je kunt een oproep op een vast toestel of mobiel binnen laten komen.

Onze telefonieoplossing voor jou als startend ondernemer

Als startend ondernemer wil je niet eindeloos bezig zijn om je telefonie goed in te richten. Daarom willen wij je helpen met jouw keuze voor telefonie. Zo ontwikkelde we Pulse, ons innovatieve telefonieplatform in de cloud. Pulse is een zeer gebruiksvriendelijk platform waarin je eenvoudig je eigen nummers kunt kopen. Op deze manier kun je gemakkelijk je eigen 085-bedrijfsnummer aanschaffen. Pulse heeft naast dat je eenvoudig eigen nummers kunt kopen nog meer functionaliteiten, die we steeds verder uitbreiden. Deze functionaliteiten kun je naar eigen wens inrichten binnen Pulse. Hoe je diverse functionaliteiten instelt lees je hier. Kom je er toch even zelf niet uit? Dan staan we 24/7 voor je klaar om je te helpen. Om de kosten hoef je je ook geen zorgen te maken: je betaald een vast bedrag per maand, per aangesloten toestel en kunt daarmee gebruik maken van alle functionaliteiten binnen Pulse!

Meer weten?

Ben jij startend ondernemer? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het regelen van je bereikbaarheid? Neem dan snel contact op, we vertellen je graag meer over onze mogelijkheden!

Neem contact op