Nieuw: videobellen met Pulse!
Leestijd: 5 minuten
17 april, 2020 in
Nieuw: videobellen met Pulse!
Raffel Internet B.V.

De meeste Nederlanders werken tijdens de coronacrisis vanuit huis. Inmiddels is iedereen hier redelijk aan gewend. Om te zorgen dat je in contact blijft met je collega’s, klanten en leveranciers hebben we aan ons telefonieplatform Pulse de mogelijkheid om te videobellen en videovergaderen toegevoegd. We presenteren je: Pulse Meet!

In-huis ontwikkeld & super veilig

Ons telefonieplatform Pulse wordt in-huis ontwikkeld. Daardoor lopen we voorop qua functionaliteit en weet je zeker dat privacy en veiligheid gegarandeerd zijn. Dat geldt ook voor Pulse Meet: onze nieuwste functionaliteit om te videobellen en videovergaderen. Veilig in onze Nederlandse datacentra en op ons eigen netwerk. Veilig en volledig conform de AVG.

Onbeperkt aantal deelnemers

Veel of weinig deelnemers? Dat maakt niet uit. Pulse Meet is er voor iedereen. Je kunt namelijk een onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen voor een videogesprek. Dus of je nu een kantoor hebt met 5 medewerkers of 50 medewerkers. Het maakt niet uit! Daarnaast is Pulse Meet te gebruiken voor iedereen, dus ook als je nog geen klant bent bij ons voor telefonie.

Vraag de gratis demo aan    


Op ieder device te gebruiken

PC, laptop of mobiel: Pulse Meet is op ieder apparaat te gebruiken. Op je PC, laptop of Mac heb je alleen een moderne webbrowser nodig, zoals Google Chrome. Gebruik je Pulse Meet op je mobiel? Dan download je eenmalig de app en kun je deelnemen aan iedere meeting. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag dan de gratis demo aan.

Meer over Pulse Meet