Nieuwe bundels. Meer MB's, minder betalen!
Leestijd: 5 minuten
10 februari, 2020 in
Nieuwe bundels. Meer MB's, minder betalen!
Raffel Internet B.V.

We hebben onze zakelijke mobiele abonnementen een opfrisbeurt gegeven en per 1 februari wijzigingen doorgevoerd in het aantal MB’s en de tarieven van de abonnementen. En het mooie is: heb je al mobiele telefonie van Raffel? Dan passen we de databundel van je lopende abonnement automatisch aan. Zonder dat je hoeft te verlengen.

Meer uit mobiel
Met mobiele telefonie van Raffel haal je alles uit je mobiel. Dankzij onze vast-mobiel integratie kun je met je vaste nummer uitbellen en beheer je jouw telefooncentrale in de cloud gewoon op je mobiel!

Onze bundels: van Flex tot ConnectPlus
We behouden onze vier abonnementen zoals we deze al kende: Flex, Start, Connect en ConnectPlus. Naast het aantal MB’s dat stijgt en de tarieven die dalen hebben we ook de aansluitkosten verlaagt van €25 naar €15. Hierdoor stap je nog voordeliger over op mobiel van Raffel. 

Flex
Het Flex abonnement is de ideale vervanger van je dect-toestel of voor de gebruikers die vooral bereikbaar moeten zijn maar zelf niet of nauwelijks hoeven te bellen. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. De abonnementskosten dalen naar € 7,50 per maand.

Start
Ons vertrouwde Start abonnement met 500 belminuten en 500 MB is verhoogd naar 2.000 MB voor dezelfde prijs. Maar liefst 1,5 GB meer internet voor dezelfde prijs. Nog steeds voor € 17,50 per maand.

Connect

Bel je veel? Kies voor Connect of ConnectPlus, want daarmee kun je onbeperkt bellen (en SMS’en). Het aantal MB’s wordt binnen dit abonnement verdubbeld van 4.000 naar 8.000! Daarnaast daalt het tarief naar €25 per maand.

ConnectPlus
Voor de grootverbruikers! Onbeperkt bellen en SMS’en, en een extra grote databundel van maarliefst 16 GB, nu voor een nieuw scherp tarief van € 30 per maand.

Maak jij nog geen gebruik van Raffel mobiel en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel eens contact op!

Neem contact op