Onze top 5 Yealink VoIP toestellen
Leestijd: 5 minuten
18 september, 2019 in
Onze top 5 Yealink VoIP toestellen
Raffel Internet B.V.

Wij zijn fan van Yealink! Waarom? Omdat de toestellen van Yealink perfect integreren in ons VoIP platform Pulse. Daarom prestenteren we je onze top 5 Yealink toestellen. Hierdoor hopen we dat jij een nog betere keuze kunt maken in het toch al brede aanbod. 

De voip toestellen van Yealink zijn volledig geïntegreerd in ons voip telefonieplatform Pulse. Zo kun je onder andere toestellen toevoegen zonder ze te configureren, ookwel ‘auto provisioning’ genoemd. Het instellen van de knopjes op je toestel doe je eenvoudig via Pulse, bijvoorbeeld om de beschikbaarheid van een gebruiker te volgen of een sneltoets te maken. Het laden van adresboeken doe je snel en eenvoudig, zodat je deze eenvoudig op één plaats kunt beheren en automatisch in al je toestellen worden geladen.

5. Yealink W60P draadloze VoIP telefoon

De W60P van Yealink is een complete set bestaande uit een basisstation met een draadloze handset (ook wel DECT toestel genoemd). De Yealink W60P heeft dankzij de dect technologie een bereik van liefst 50 meter. Verder kun je deze set uitbreiden tot wel 8 losse handsets.

Prijs: € 129,95,-
Prijs extra handset: € 94,95,-

4. Yealink T57W

Dit is een nieuw model op de markt. Toch worden wij al behoorlijk enthousiast van dit toestel. De Yealink T57W mag met recht een echte ‘business phone’ genoemd worden. Door zijn grote elegante kleuren display is het een opvallende verschijning. Het scherm is traploos te kantelen en het toestel kent ondersteuning voor Bluetooth en WiFi. Je smartphone is zelfs te koppelen via Bluetooth. Hierdoor hoef je niet meer naar contacten te zoeken of kun je een gesprek via de speaker van het Yealink toestel voeren.

Prijs: € 235,-

3. Yealink T42S

De T42S van Yealink is een elegant bureau toestel. Het toestel kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak. Met de 6 BLF (busy lamp fields) knoppen kun je eenvoudig en snel je interne collega’s bereiken én via het rode of groene lampje zien of ze beschikbaar zijn. De Yealink T42S is middels de USB poort uit te breiden met WiFi of Bluetooth via een optionele dongle. Als je voor de WiFi dongle kiest hoef je geen kabel te trekken maar kun je het toestel via WiFi aansluiten. Kies je voor de optionele Bluetooth dongle dan kun je een draadloze headset aansluiten.

Prijs: € 119,95

2. Yealink W53P

Het 'kleinere' broertje van de W60P en opvolger van de Yealink W52P. De Yealink W53P is een krachtige en schaalbare DECT oplossing waar je 8 losse handsets op aan kunt sluiten. Het ergonomische design van de Yealink W53P zorgt ervoor dat deze precies in de handpalm valt.

Prijs: € 119,95,-
Prijs losse handset: € 84,95

1. Yealink T46S

En dan… de nummer 1 in onze lijst! De Yealink T46S. Eigenlijk is dit toestel te vergelijken met de T27G. Eenvoudig in gebruik maar dan voorzien van een groot kleurendisplay. Daarnaast heeft de T46S een USB-poort. Op de USB-poort kun je een bluetooth of WiFi dongle aansluiten, om net zoals bij de T42S het toestel via WiFi op je netwerk aan te sluiten, of een bluetooth headset te koppelen.
De T46S heeft maar liefst 10 BLF knoppen. Dit toestel van Yealink ondersteunt 16 lijnen en is al voor een betaalbare prijs te verkrijgen.

Prijs: € 159,-

Wil jij graag een van deze of een ander toestel bestellen? Neem dan eens contact op. Ben je geïnteresseerd in deze toestellen in samenwerking met ons zakelijke telefonie platform Pulse? Bereken hier direct je eenmalige en maandelijkse kosten!

Neem contact op