Vakantie! Waar moet je op letten als het op communicatie aan komt?
Leestijd: 5 minuten
15 juli, 2019 in
Vakantie! Waar moet je op letten als het op communicatie aan komt?
Raffel Internet B.V.

Ondernemen, het is niet altijd even makkelijk. Je moet met veel dingen rekening houden en bent altijd druk in de weer. Daarom hoort ontspanning er soms even bij. Het is inmiddels al weer juli, de zomer is begonnen en misschien staat je vakantie al voor de deur. Heerlijk uitrusten thuis of ergens aan het strand. De weken voor je met vakantie gaat kunnen nogal stressvol zijn. Je wilt je werk afmaken en bent bang dat je iets vergeet. We helpen je graag een handje. Want, hoe regel jij je communicatie eigenlijk tijdens je welverdiende vakantie?

Openingstijden

Als je voor een bepaalde periode met vakantie bent is het handig dat je je klanten laat weten dat je er even niet bent. Binnen Pulse kun je daarom eenvoudig openingstijden en feestdagen instellen. Je vakantie is immers ook een feestje! Je leest hier hoe je openingstijden (en feestdagen) instelt binnen ons platform. 

Doorschakelen

Op vakantie maar wel bereikbaar willen zijn? Of gewoon een uurtje eerder weg? Zorg dan dat je een doorschakeling naar je mobiele telefoon aanzet in Pulse. Op deze manier kun je binnenkomende oproepen over laten gaan op je mobiel (of ander toestel).

Out of office

Dan is er nog je e-mail. Vaak wordt vergeten om een out of office bericht in te stellen. Gevolg? Je klant mailt en krijgt geen automatisch antwoord dat jij met vakantie bent. Om frustratie van je klant te voorkomen adviseren we je daarom altijd een automatisch antwoord in te stellen tijdens je vakantie. Dit hoeft geen hele lap tekst te zijn maar laat hem of haar weten van wanneer je weg bent en wanneer je terug bent. Dan weet hij of zij wanneer ze antwoord kunnen verwachten.

Hulp nodig?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het instellen? Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar om je te ondersteunen waar nodig. Ook tijdens de vakantie! Namens het gehele team van Raffel wensen we je een fijne zomer toe!

Neem contact op