Verhuisbericht: callcenter beheer je nu in dashboard!
Leestijd: 10 minuten
28 februari, 2019 in
Verhuisbericht: callcenter beheer je nu in dashboard!
Raffel Internet B.V.

Vanaf nu is het mogelijk om de callcenter module te beheren binnen het dashboard van Pulse! Zo maken we het je nog makkelijker om de callcenter module eenvoudig te beheren. Maak bijvoorbeeld snel en simpel wachtrijen aan in Pulse. 

Maar ik ben toch geen callcenter?

Geen paniek! De callcenter module is eigenlijk handig voor ieder bedrijf en kan worden gebruikt op iedere afdeling. We merken dat deze module vaak gebruikt wordt bij bijvoorbeeld afdelingen als sales en klantenservice, die veel inkomende telefoontjes krijgen. Het principe van de callcenter module is eenvoudig: als je veel inkomende telefoontjes krijgt worden de bellers in een wachtrij geplaatst, en gaat de telefoon bij je medewerkers rinkelen zodra ze ‘vrij’ zijn (en dus niet in gesprek). De callcenter module verder nog veel handige functionaliteiten.

Wachtmuziek

Binnen de callcenter module kun je wachtmuziek instellen. Zo maak je het voor een beller aangenamer als hij of zij naar jouw bedrijf belt en even moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is.

Volgende actie

Ook is het mogelijk om een volgende actie in te stellen. Beter gezegd: wat gebeurd er als een van je medewerkers niet opneemt, en de maximale wachttijd is verstreken. Je kunt bijvoorbeeld voor een doorschakeling kiezen. Dit kan een andere medewerker zijn of bijvoorbeeld een voicemail.

Positie aankondiging

Je kunt een beller laten weten op welke positie hij of zij zich bevindt op het moment dat hij of zij in de wacht staat. De beller hoort dan bijvoorbeeld: “U bent beller drie in de wachtrij”. Je kunt zelf bepalen om de hoeveel tijd de beller dit te horen krijgt. Je kunt de interval bijvoorbeeld op 30 seconden zetten. We geven je alvast een gratis tip mee: maak de interval niet te kort. Op deze manier kun je een beller irriteren. Bovendien kan hij of zij dan niet van de wachtmuziek genieten!

Labels toevoegen

Bij binnenkomende oproepen kun je labels aan de beller koppelen. Als je met een keuzemenu werkt kan dit een zeer handige optie zijn. Je kunt op deze manier een voorvoegsel koppelen aan een binnenkomende oproep. Als een beller de keuze verkoop heeft gemaakt binnen het keuzemenu krijgen je medewerkers in het display van hun toestel “Verkoop: + nummer van de beller” te zien. Op deze manier weet je precies bij welke groep deze oproep hoort.

Openingstijden

Je kunt selecteren of je de ingestelde openingstijden die je in Pulse hebt ingesteld wilt volgen. Ook kun je aangeven waar de oproep moet worden afgeleverd op het moment dat je bedrijf gesloten is. Zo kun je de oproep doorschakelen naar bijvoorbeeld je mobiel of een voicemail.

Wil je ook gebruik maken van deze en andere handige functies binnen één telefonieplatform? Neem dan snel contact op. We vertellen je graag meer over wat je met Pulse allemaal kunt!

Neem contact op