VoIP? What the .... is VoIP?!
Leestijd: 5 minuten
16 januari, 2019 in
VoIP? What the .... is VoIP?!
Raffel Internet B.V.

We horen ondernemers letterlijk vaak denken, what the VoIP!? Het is eenmaal geen dagelijkse kost voor iedereen. Wil jij weten wat VoIP is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees dan snel verder!

We leggen het je graag uit

We willen je graag laten zien welke voordelen bellen via voip heeft. Geen zorgen! We beloven je dat we het in verstaanbare taal zullen uitleggen, we strooien niet met moeilijke vaktermen.

Bellen

Voip is letterlijk een afkorting van: Voice over IP. Kortweg: Bellen over het internet. Bellen over Internet, kan dat dan? Jazeker! Hiervoor gebruiken we een speciaal signaal. Bellen met Voip maakt het je een stuk gemakkelijker. Met ons voip platform Pulse bel je via de Cloud, zodat je geen dure telefooncentrale meer hoeft aan te schaffen. En omdat het zo gebruiksvriendelijk is kun je zelf je telefooncentrale in de cloud eenvoudig beheren. Een ander voordeel is dat je een onbeperkt aantal 'lijnen' (gelijktijdige gesprekken) hebt. Zo ben je dus nooit meer in gesprek. Tot slot is voip super flexibel, je kunt elke maand op- en afschalen en je geniet altijd van de nieuwste functionaliteiten.

Moet ik dan bellen via mijn PC of laptop?

Nee dat moet niet, over het algemeen bel je 'gewoon' via een telefoon. Je kan wel via je PC of laptop bellen als je dat wilt. Wat voor telefoon heb ik dan nodig? Een voip telefoon. Dat is een telefoon die geschikt is om te bellen via voip. Deze toestellen zijn er in verschillende uitvoeringen: van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid en van vast tot draadloos. Het kan zelfs je mobiele telefoon zijn waarmee je via voip belt. Een voorbeeld zijn de toestellen van Yealink, die we het meest verkopen. Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Pulse: ons VoIP platform in de cloud

Pulse, ons telefonieplatform is ontwikkeld voor en met onze klanten. Wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen! Pulse zit vol met handige functionaliteiten. Ook hebben we een volledige integratie tussen vaste en mobiele telefonie. Tot slot hanteren we het 'all you can eat' principe: je betaalt een voordelige all-in prijs per maand en voor dat vaste bedrag mag je alle functionaliteiten onbeperkt gebruiken. Nooit bijbetalen voor extra functies dus.

Welke voordelen heb ik met Pulse?

Ons antwoord op deze vraag is letterlijk: Geen zorgen! Jij onderneemt, wij zorgen voor de rest! We zorgen ervoor dat alles bij je blijft werken en je altijd bereikbaar bent, we hebben handige functionaliteiten en niets is ons te gek. Oh ja, mocht er onverhoopt een probleem zijn binnen Pulse dan zijn we 24/7 bereikbaar en lossen we het voor je op!

Interesse?

Leuk! Met dit artikel wilden we een tipje van de sluier oplichten over wat voip precies is. De rest vertellen we je veel liever persoonlijk. Wil je meer weten over voip en ons platform Pulse? Neem dan contact op.

Neem contact op