Wij zijn aanwezig op de Businessdagen West-Brabant!
Leestijd: 5 minuten
14 november, 2019 in
Wij zijn aanwezig op de Businessdagen West-Brabant!
Raffel Internet B.V.

Op 27 en 28 november zijn we aanwezig op de businessdagen West-Brabant! Raffel neemt voor het eerst deel aan de tweede editie van dé zakelijke netwerkbeurs in de regio West-Brabant. Bezoek jij onze stand ook? Je vindt ons op stand 261.

De persoonlijke provider. Gewoon in Breda!

Ondernemers uit de regio doen graag lokaal zaken. Zo ook met je zakelijke provider om de hoek. Telefonie, internet en cloud diensten regel je eenvoudig en snel bij Raffel. Daarom zien we je graag op de Businessdagen West-Brabant. We geven je graag uitleg over wat wij jou als ondernemer te bieden hebben. 

Brabantse persoonlijkheid

Sta je vaak uren in de wacht bij je huidige provider? Krijg je niet direct antwoord op vragen? Of zoek je naar een communicatie oplossing met talloze mogelijkheden? Wij doen het graag een beetje anders. Al meer dan tien jaar zijn we een zelfstandige provider voor telefonie, internet en cloud. Met onze slimme producten die we in house ontwikkelen zijn we hét alternatief voor de telecomreuzen. We kennen onze producten door en door en hebben daarom snel antwoord op vragen. Een provider met een gezicht. Wel zo fijn!

Zakelijk bellen 3.0

Neem bijvoorbeeld Pulse, ons zakelijke telefonieplatform in de cloud. Wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Het platform zit vol met innovatieve functies, met volledige integratie tussen vast en mobiel. De interface is zó gebruiksvriendelijk dat het platform volledig zelf te beheren is. Het mooiste? Je betaalt een vaste lage ‘all-in’ prijs per maand. Zo eenvoudig dat we de offerte op de achterkant van een bierviltje kunnen maken!

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens kennismaken? Bezoek ons dan op stand 261 op de Businessdagen West-Brabant!

Neem contact op