Raffel: de zakelijke provider uit Breda

Cloud telefonie Breda

Flexibele cloud telefonie Breda

Spreek je over zakelijke communicatie dan spreek je over Raffel. Wij zijn dé zakelijke telecomprovider uit Breda. Ons in-huis ontwikkelde telefonieplatform Pulse is ideaal voor bedrijven in het MKB. Met Pulse regel je eenvoudig jouw zakelijke telefonie in de cloud. En als ondernemer uit Breda, koop je natuurlijk ook je cloud telefonie in Breda! Een lokale partner. Wel zo prettig.

Verbonden zijn met cloud telefonie in Breda

Maak je gebruik van onze cloud telefonie in Breda, dan ben je altijd optimaal bereikbaar. Met onze handige functionaliteiten zorgen we ervoor dat jij als ondernemer nooit meer een kans mist. Ons platform Pulse heeft alle functionaliteiten die je als MKB’er nodig hebt. En we leveren onze cloud telefonie in Breda via ons eigen netwerk. We zijn een zelfstandig telecomprovider voor vaste en mobiele telefonie.

Alternatieve cloud telefonie Breda

Bij Raffel doen we het graag een beetje anders. We zijn geen nietszeggend onderdeel van een grote provider. En als ondernemer doe je natuurlijk graag zaken met een regionale partner. Daarom is Pulse de oplossing voor jouw bedrijf: cloud telefonie van Raffel in Breda.

Wat beloven we je als je met ons in zee gaat:

  • Je doet zaken met een verbonden en betrokken telecoprovider. We verdiepen ons in jou en jouw bedrijf, zodat we je altijd een goed advies kunnen geven.
  • We zijn bereikbaar: bij ons sta je geen uren in de wacht. Je krijgt ook direct antwoord op iedere vraag. Simpel omdat we alles over ons eigen platform weten.
  • We zijn innovatief en vooruitstrevend. We ontwikkelen ons telefonieplatform in-huis en we lopen daardoor vaak zelfs voor op de grotere spelers. Hebben wij iets nieuws binnen ons platform ontwikkeld, dan is dit direct voor jou als klant beschikbaar.
  • Bedenk jij een waanzinnig idee voor in ons platform? Dan horen we dat graag! We denken graag mee en kunnen op maat functionaliteit toevoegen.

Meer weten over cloud telefonie van Raffel uit Breda?

Ben jij een regionale ondernemer en wil je meer weten over cloud telefonie Breda? Neem dan snel contact op. We vertellen je er graag meer over!

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?