ZAKELIJKE TELEFONIE
OPLOSSINGEN


Een flexibele en betaalbare zakelijke oplossing voor telefonie? Graag! Gedoe met ingewikkelde pakketten en dure extra's? Liever niet! Met het telefonieplatform Pulse van Raffel zit je goed.


Bereken je kosten     

Zakelijke telefonie 3.0

Met Pulse van Raffel is de telefonie van jouw bedrijf goed geregeld en bel je voordelig via het internet. Je krijgt een volledige telefooncentrale in de cloud, vol met handige functies die de bereikbaarheid van jouw bedrijf verbeteren. Je kunt gebruik maken van vaste telefoons, je mobieltje of bellen via je laptop. Waar en wanneer je maar wilt.

Vast & Mobiel geïntegreerd

We leveren zowel vaste als mobiele telefonie via ons Pulse platform. Neem je ze beide af? Dan zijn ze standaard -zonder extra kosten- volledig geïntegreerd. Zo ben je goed bereikbaar, overal. Je kunt bijvoorbeeld zakelijke oproepen gratis op je mobiel ontvangen. Of met je mobiele telefoon uitbellen met je vaste zakelijke nummer.

Bereken meteen je kosten     

Telefonie
van Raffel

De belangrijkste voordelen op een rijtje.Telefonie in de cloud

Zeg maar dag tegen die telefooncentrale. Je regelt telefonie van Raffel eenvoudig via de cloud.


Zelfstandig provider

Al meer dan 10 jaar staan we op onze eigen benen en zijn we hét alternatief voor de grote logge providers.


Altijd up to date

We ontwikkelen onze producten zelf. Daardoor ben je altijd up-to-date met de laatste innovaties en apps.


Flexibel en betaalbaar

Je betaalt maar € 6,25 per medewerker per maand, en je kunt ieder maand op- en afschalen.Persoonlijke service, 24/7

We snappen dat onze diensten belangrijk zijn voor jouw bedrijfsvoering. Daarom kan je onze servicedesk 24/7 bereiken.Gebruiksvriendelijk

Kies je voor zakelijke telefonie van Raffel, dan kies je voor gemak. Ons platform Pulse is zo gebruiksvriendelijk dat je alles helemaal zelf kunt regelen. Een nieuwe gebruiker, een nieuw toestel of even de telefoon doorschakelen? Met een paar klikken of via de app zo geregeld!

Uitzonderlijke support

Je kunt je telefonie helemaal zelf online regelen. Toch liever wat hulp? Dan staan we voor je klaar. Als het dringend is zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week. En omdat we onze telefonie producten zelf ontwikkelen kennen we het van A tot Z.

Meer over onze service & support    

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Telefonie van Raffel
past bij elk bedrijf

    Kleine en middelgrote bedrijven

Een grootse telefonie oplossing voor kleine(re) organisaties. Vast en mobiel, eenvoudig zelf online te beheren en met alle mogelijkheden die je maar kunt bedenken.

Kleine(re) bedrijven    

    Grote(re) bedrijven

Een grootzakelijke communicatieoplossing, eenvoudig te beheren in de cloud. Altijd up-to-date, extreem flexibel en met 24/7 ondersteuning.

Grote(re) bedrijven    

Kennismaken of persoonlijk advies?

Charlotte staat voor je klaar!


Stuur een berichtje of bel direct op 085 024 3000.

Contact opnemen