Telefonie voor
grote bedrijven

Maak kennis met ons telefonieplatform Pulse. Gebouwd voor en met onze klanten. Met oneindige mogelijkheden en 24/7 persoonlijke service.

Offerte aanvragen    

Eén platform, onbegrensde mogelijkheden

Pulse is het innovatieve telefonieplatform van Raffel. Geleverd vanuit de cloud zorgt het voor optimale bereikbaarheid van jouw bedrijf. Een stabiele en veelzijdige telecomoplossing met onbegrensde mogelijkheden. Eenvoudig zelf te beheren, geschikt voor meerdere (internationale) vestigingen en met uitzonderlijke 24/7 support.


Betrouwbaar

Het platform van Raffel is extreem betrouwbaar. Natuurlijk is het netwerk redundant uitgevoerd, ook de koppelingen met andere providers.


Innovatief cloudplatform

We volgen de wereld van telecom op de voet en voegen constant nieuwe innovatieve features toe. Zakelijke telefonie 3.0Persoonlijke service, 24/7

Pulse is zo gebruiksvriendelijk dat je het eenvoudig zelf beheert. Toch wat hulp nodig? Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar.

Bepaal zelf je callflow

Bepaal zelf de callflow

Met Pulse van Raffel kies je voor gemak. Je kunt online voor ieder telefoonnummer een belplan maken. Daar bepaal je welke route een inkomend belletje aflegt. Laat je bijvoorbeeld alle toestellen tegelijk rinkelen, of in een bepaalde volgorde? Of liever een keuze om gelijk bij het juiste team uit te komen? Ook stel je eenvoudig een welkomstboodschap, wachtrij, doorschakeling en je openingstijden in.

Alle vestigingen verbonden

Met ons telefonieplatform Pulse koppel je alle vestigingen aan elkaar op één platform. Iedereen belt dus via hetzelfde netwerk voor dezelfde lage prijs. Oók als je in het buitenland opereert. En: klanten kunnen je bedrijf bereiken op een vertrouwd lokaal nummer uit het eigen land. Raffel regelt het.

Alle vestigingen verbonden
Constant in beweging

Constant in beweging

Bij Raffel zit innovatie in ons DNA. We volgen de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van telefonie en internet op de voet en pakken kansen waar we ze zien. Daardoor loopt ons telefonieplatform Pulse in functionaliteit vaak vooruit op de grotere spelers. Zo verouderd je telecom oplossing nooit!

Echte vast-mobiel integratie

Omdat we zelfstandig provider zijn voor vaste en mobiele telefonie zijn die twee werelden bij ons standaard geintegreerd. Neem je ze beide bij ons af dan beheer je zowel vast als mobiel eenvoudig in Pulse. Je hoeft niet te bellen via een app, en je hebt altijd bereik omdat je keuze hebt uit twee mobiele netwerken.

Meer over vast-mobiel integratie    

Echte vast-mobiel integratie

Op afstand vergaderen

Conference calls en videovergaderingen worden steeds populairder. Niet gek, met de vele files in Nederland en de vele thuiswerkers. Ook dan is Pulse ideaal. Zo zijn er standaard vergaderfuncties beschikbaar zoals telefonisch vergaderen en Pulse Meet voor videovergaderingen. Met een onbeperkt aantal deelnemers, veilig gehost op ons eigen netwerk in Nederland.

Meer over vergaderen op afstand    

Organisaties
vertrouwen op de
diensten van raffel

We begrijpen dat telefonie en internet van vitaal belang zijn voor moderne organisaties. Dagelijks vertrouwen duizenden gebruikers op ons netwerk. Van start-up tot enterprise.

Laten we kennis maken    

KAV-autoverhuur

Alle vestigingen van KAV Autoverhuur bouwen dagelijks op het netwerk van Raffel.

Sendcloud

Sendcloud vertrouwt internationaal op telefonie van Raffel.

Ocean Outdoor

Ocean Outdoor vertrouwt dagelijks op het vaste en mobiele netwerk van Raffel.

Toe aan een frisse blik op zakelijke telefonie?

Ralf staat voor je klaar!

Stuur een berichtje of bel: 085 024 3000.


Contact opnemen