Telefonie voor
organisaties die
vooruit willen

Bel ook voordelig via het internet met ons telefonieplatform Pulse. Volop handige functionaliteiten die je bereikbaarheid verbeteren.

Bereken nu je kosten
Advies nodig? Bel Dennis op 085 024 3000.

Telefonie in de cloud

Zeg maar dag tegen de telefooncentrale in de meterkast en die hoge gesprekskosten. Telefonie regel je voortaan in de cloud, tegen een vast laag tarief per gebruiker. Bij ons geen kleine lettertjes of bijbetalen voor extra functies: voor € 6,25 per maand per gebruiker krijg je álle functies van ons innovatieve telefonieplatform Pulse, inclusief integratie met je mobiel.

Bepaal zelf je belplan

Met telefonie van Raffel kies je voor gemak. Je kunt online voor ieder telefoonnummer een belplan maken. Daar bepaal je welke route een inkomend belletje aflegt. Laat je bijvoorbeeld alle toestellen tegelijk rinkelen, of in een bepaalde volgorde? Of liever een keuze om gelijk bij het juiste team uit te komen? Ook stel je eenvoudig een welkomstboodschap, wachtrij, doorschakeling en je openingstijden in.

Vast, mobiel of draadloos

Voor slechts € 6,25 per aangesloten toestel maak je gebruik van alle functionaliteiten in Pulse. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan op je factuur. Je kunt iedere maand het aantal aangesloten toestellen eenvoudig op - en afschalen. Of je nu een draadloos toestel, vast toestel of mobieltje gebruikt. Het kan allemaal!

Bereken meteen je kosten
videovergaderen in Pulse

Telefonisch en videovergaderen

Pulse heeft verschillende mogelijkheden om op afstand te vergaderen, met collega's, klanten of wie dan ook! Je kunt gratis gebruik maken van telefonisch vergaderen (conference calls) met een onbeperkt aantal vergaderruimtes en een onbeperkt aantal deelnemers per vergadering. Wil je videovergaderen? Geen probleem! Met Pulse Meet kun je videovergaderingen organiseren voor interne en externe deelnemers! Standaard in Pulse.

Meer over vergaderen op afstand

Koppel aan je favoriete software

Door telefonie te koppelen aan je favoriete software kun je nog efficiënter werken. Je ziet welke klant er belt en kunt meteen de juiste klantenkaart openen. Zo heb je gelijk alle informatie bij de hand en kun je je klanten sneller helpen. Installeer het gratis en koppel met Outlook, Google Chrome, Exact Online, ZoHo en nog veel meer applicaties. Is je favoriete software nog niet gekoppeld? Gebruik dan onze uitgebreide API om de koppeling gratis te realiseren.

Stap zorgeloos over

We helpen je met een naadloze overstap. Je kunt Pulse zelf instellen. Liever toch wat hulp? Dan helpen onze specialisten je graag verder! En na oplevering zijn zij indien nodig 24/7 bereikbaar. Omdat we onze producten zelf ontwikkelen kennen we ze door en door. Daardoor heb jij snel antwoord op je vraag, zonder uren in de wacht te staan.

Bereken meteen je kosten

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Belplan

Callcenter

Gespreksopname

Telefonisch vergaderen

Hotdesking

Bestemming beheer

Openingstijden

Keuzemenu

Fax to mail

Voicemail

Wachtmuziek

Groepen

Gratis intern bellen

Flexibel

Standaard meertalig

Pulse app

Onze helpdesk zit
altijd voor je klaar

We helpen je zoals we zelf ook graag geholpen worden: snel en vakkundig. Zonder uren in de wacht als je een vraag hebt. Of vakjargon dat niemand begrijpt. En bij je overstap begeleiden we je persoonlijk, zodat je nooit onbereikbaar bent en alles optimaal is ingesteld.

Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

Klant worden
bij raffel?

Dat is helemáál geen slecht idee! Dennis helpt je dan ook graag verder. Stuur hem een mailtje of bel hem direct op 085 024 3000.