Veilig digitaal vergaderen

Video vergaderen, conference calls, online (thuis) werkplekken. We zijn meer digitaal dan ooit. Daar hoort digitaal vergaderen ook bij. Met ons platform Pulse heb jij alle tools in handen om eenvoudig en voordelig digitaal te vergaderen.

Vraag een demo aan   

Start een snelle video vergadering

Ben je thuis aan het werk en wil je een digitale vergadering met je collega’s of klanten voeren. Dan is er Pulse Meet. Dit is de module om te video vergaderen. Je kunt eenvoudig digitaal vergaderen met een onbeperkt aantal deelnemers. Ook als je nog geen klant bij Raffel bent voor bijvoorbeeld telefonie. Het werk heel simpel: je stuurt de personen met wie je wil videobellen een link en door hier op te klikken nemen ze deel aan de digitale vergadering.

Veilig digitaal vergaderen met Pulse Meet

Pulse Meet is veilig te gebruiken. We zijn al meer dan 10 jaar zelfstandig telecom en internet provider en maken dus gebruik van onze eigen netwerken en servers. Pulse Meet word dus veilig gehost op Nederlandse servers. Veiligheid & privacy staat bij ons op nummer 1 en daardoor kun jij veilig en betrouwbaar digitaal vergaderen met Pulse Meet.

Digitaal vergaderen via de telefoon

Je kunt er ook voor kiezen om een digitale vergadering door de telefoon te voeren. Dat noemen we ook wel een conference call. Je kiest binnen ons platform Pulse je eigen conferentie nummer en laat deelnemers op dit nummer inbellen. De digitale vergaderruimte is (optioneel) beveiligd door een pincode welke de deelnemers moeten invoeren. Hierdoor kun je dus ook veilig gebruik maken van de conference call module. Deze module zit overigens gratis in het platform. Voordelig digitaal vergaderen voor iedereen dus!

Wil je ook digitaal vergaderen?

Neem contact op met Ralf. Hij helpt je graag op weg. Of vraag gratis de demo aan!

Neem contact op        Vraag de gratis demo aan