Telefonie in de cloud

Hosted VoIP

Wat is hosted VoIP?

VoIP telefonie is inmiddels een bekend begrip. Veel bedrijven maken gebruik van deze moderne manier van bellen via het internet. Je kunt op twee manieren bellen via VoIP. Je kunt een telefooncentrale aanschaffen of je kunt er voor kiezen Hosted VoIP gebruiken. Hosted VoIP betekent dat je VoIP telefooncentrale zich in de cloud bevindt.

 

Hosted VoIP van Raffel

Als kleine zelfstandige telecomprovider maken we gebruik van ons eigen telefonieplatform in de cloud, genaamd Pulse. Met hosted VoIP van Raffel profiteer je van vele handige functionaliteiten en bovendien is onze hosted VoIP centrale eenvoudig te beheren. Dat kun je zelf doen of je schakelt de hulp in van onze helpdesk. We staan 24/7 voor je klaar.

Voordelige hosted VoIP van Raffel

Je gebruikt onze hosted VoIP centrale Pulse vanaf slechts € 4,50 per maand, per toestel! Je kunt dan alle functies van het hosted VoIP platform onbeperkt gebruiken. Ons hosted VoIP platform Pulse is constant in ontwikkeling. We voegen constant nieuwe functies toe, en die zijn dan direct beschikbaar voor alle klanten. Je bent dus altijd up-to-date en beschikt over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hosted VoIP. Zonder meerprijs!

Welke functies zijn er?

Heel erg veel. Ons hosted VoIP platform is gebouwd voor en met onze klanten en kent zelfs zo veel functionaliteiten dat het er te veel zijn om hier te benoemen. We lichten er alvast wel een paar uit. De rest vertellen we je veel liever persoonlijk. Neem daarom snel contact op om meer te weten te komen over onze hosted VoIP. Een selectie uit de functies:

  • Call flow: bepaal zelf eenvoudig de route van een binnenkomende oproep.
  • Hotdesking: flexwerken was nog nooit zo eenvoudig, met hotdesking meld je je eenvoudig op iedere werkplek aan. Hierdoor verhuizen alle persoonlijke instellingen automatisch mee.
  • Callcenter module: handig voor ieder bedrijf. Je maakt eenvoudig wachtrijen aan waarmee bellers in een wachtrij worden geplaatst. Je kunt ook de wachttijd-indicatie laten horen aan de beller.
  • Keuzemenu: begeleid binnenkomende oproepen naar de juiste afdeling of persoon.
  • Vast-mobiel integratie: we zijn zelfstandig mobiel provider. Dus ook je mobiele nummers neem je eenvoudig mee, en zijn standaard geïntegreerd in ons hosted VoIP platform.

Met hosted VoIP van Raffel beschik je over het meest complete telefonieplatform in de cloud, bespaar je op je telefoniekosten en kies je voor eenvoud!

Kom snel te weten welke voordelen hosted VoIP voor jouw bedrijf heeft!

Neem snel contact met ons op om meer te weten te komen over onze hosted VoIP oplossing.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?