Veilig. Snel. Betrouwbaar.
Met de service van Raffel.

Van site tot eigen netwerk. Altijd bereikbaar, maximaal beveiligd. Raffel maakt het makkelijk.

Je website altijd online

Webhosting; de bekendste en meest gebruikte vorm van hosting, waarbij je domeinnaam en website een eigen plek krijgen op het web. Je site draait vanaf onze beveiligde servers, die zorgen dat je site altijd bereikbaar is – ook bij hoge bezoekersaantallen.

VPS: je 'eigen’ server

Zeg maar dag tegen downtime. Met VPS-hosting krijg je de beschikking over een eigen virtuele server (Virtual Private Server) op ons netwerk, zonder investering in eigen hardware. En mocht de virtuele server meer verbruiken dan voorzien, dan kunnen we met een muisklik meer processorkracht inzetten. Zo is bereikbaarheid 24/7 gegarandeerd.

Maatwerkhosting

Raffel heeft een eigen virtualisatie-platform en transportnetwerk. Klinkt misschien ingewikkeld, de bottom line is dat we daardoor onafhankelijk van andere partijen kunnen werken. En onze klanten profiteren mee: we kunnen makkelijker maatwerk leveren,

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het onderling koppelen van virtuele machines (VM's) in een virtueel netwerk (VLAN). Zo creëren we een eigen netwerk(je) binnen de cloud, alleen voor het dataverkeer tussen jouw apparaten. Zo kunnen applicaties op verschillende apparaten veilig met elkaar communiceren.
  • Het verbinden van je virtuele omgeving met kantoor. Bijvoorbeeld voor een ‘hybride’ cloud: hierin werkt het grootste deel van je medewerkers in de cloud en een klein deel lokaal, bijvoorbeeld omdat de werkzaamheden of werkplek van deze medewerkers werken in de cloud niet toestaan.
  • Aangepaste backup-interval en/of backup-retentie. De backup-behoefte is voor iedere ondernemer anders. Denk aan regelgeving of simpelweg veiligheid. De backups worden altijd opgeslagen buiten het datacenter met de originele gegevens.
  • Een reserveomgeving in een tweede datacenter (de zogenaamde ‘hot standby’). Zo kun je in geval van calamiteiten altijd terugvallen op de reserve-omgeving.
Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!