Altijd online, zonder zorgen.

Snel, sneller, snelst. Oók mobiel. De bandbreedte die bij je past: Raffel regelt het.
Snel en sneller: VDSL en VVDSL

Snel en sneller: VDSL en VVDSL

Vrijwel overal in Nederland leverbaar: de ‘next gen’ opvolgers van ADSL. Raffel levert zowel VDSL (50 Mbit/s) als VVDSL (80 Mbit/s). Stabiel, snel, betrouwbaar, welk pakket je ook kiest! Ook geschikt voor ondernemingen met eigen serverruimte en veel werkplekken.

Snelst: glasvezel

Snelst: glasvezel

Is snel je nog niet snel genoeg? Kies dan voor de extreme bandbreedte van glasvezel, met snelheden van 100 Mbit/s tot wel 1 Gb/s! Raffel levert dit supersnelle internet via alle grote glasvezelnetwerken van Nederland. Bijvoorbeeld Reggefiber, KPN, Tele2, Eurofiber en diverse lokale glasvezelinitiatieven.

Mobiel internet

Mobiel internet

Werken waar en wanneer je maar wilt? Met de 4G-pakketten van Raffel ben je altijd en overal online, op elk device. En mocht er onverhoopt een storing zijn op je vaste internetbinding, dan ben je met 4G altijd verzekerd van ‘uptime’: je stopt de simkaart gewoon in de router en je bent altijd online. Heb je tijdelijk behoefte aan mobiel internet, bijvoorbeeld tijdens een evenement? Dan kun je ook kiezen voor een 4G-abonnement voor een paar dagen. Het kan bij Raffel!

Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!