Tips van Raffel

Bezoek ons op Contacta 2019!

Geschreven door Ralf Mens Leestijd: 5 Minuten

Op 5,6 en 7 november zijn we te vinden in de Zeelandhallen in Goes. 

Contacta 2019: The Next Step.

Raffel: de volgende stap in zakelijke telefonie!

Zeg maar dag tegen die oude telefooncentrale of die standaard voip oplossing. Maak tijdens Contacta 2019 kennis met Raffel: de persoonlijke provider! Al meer dan tien jaar zijn we een zelfstandige provider voor telefonie, internet en cloud. Met onze slimme producten die we zelf ontwikkelen zijn we hét alternatief voor de telecomreuzen.

Bij Raffel zit innovatie in ons DNA. We volgen de ontwikkelingen in de wereld van telefonie en internet op de voet en pakken kansen waar we ze zien. Daardoor lopen we vaak vooruit op de grotere spelers. En die producten bieden we aan via ons eigen netwerk. Ook mobiel, zodat vast en mobiel standaard is geïntegreerd.

Zakelijke telefonie 3.0

Neem bijvoorbeeld Pulse, ons platform voor zakelijke telefonie. Het is wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Vol met innovatieve functies, met een volledige integratie tussen vast en mobiel en zelf eenvoudig te beheren. En dankzij de voordelige ‘all-in’ prijs per maand aantrekkelijk voor elke onderneming in het MKB.

Kennismaken?

Toe aan een frisse blik op telefonie, internet en cloud? Bezoek ons tijdens de Contacta op stand 1050 in hal 3 (Oosterscheldehal)!

Bezoek jij onze stand ook?

Op Contacta worden diverse bedrijven uit verschillende sectoren samengebracht. Op dit event presenteren we graag onze zakelijke communicatie oplossingen aan je: telefonie, internet en cloud. Je vindt onze stand in de Oosterscheldehal (hal 3), standnummer: 1050 Bezoek jij ons ook?

Neem contact op
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.