Tips van Raffel

Wij zijn aanwezig op de Businessdagen West-Brabant!

Geschreven door Charlotte Visser Leestijd: 5 Minuten

Op 27 en 28 november zijn we aanwezig op de businessdagen West-Brabant! Raffel neemt voor het eerst deel aan de tweede editie van dé zakelijke netwerkbeurs in de regio West-Brabant. Bezoek jij onze stand ook? Je vindt ons op stand 261.

De persoonlijke provider. Gewoon in Breda!

Ondernemers uit de regio doen graag lokaal zaken. Zo ook met je zakelijke provider om de hoek. Telefonie, internet en cloud diensten regel je eenvoudig en snel bij Raffel. Daarom zien we je graag op de Businessdagen West-Brabant. We geven je graag uitleg over wat wij jou als ondernemer te bieden hebben. 

Brabantse persoonlijkheid

Sta je vaak uren in de wacht bij je huidige provider? Krijg je niet direct antwoord op vragen? Of zoek je naar een communicatie oplossing met talloze mogelijkheden? Wij doen het graag een beetje anders. Al meer dan tien jaar zijn we een zelfstandige provider voor telefonie, internet en cloud. Met onze slimme producten die we in house ontwikkelen zijn we hét alternatief voor de telecomreuzen. We kennen onze producten door en door en hebben daarom snel antwoord op vragen. Een provider met een gezicht. Wel zo fijn!

Zakelijk bellen 3.0

Neem bijvoorbeeld Pulse, ons zakelijke telefonieplatform in de cloud. Wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Het platform zit vol met innovatieve functies, met volledige integratie tussen vast en mobiel. De interface is zó gebruiksvriendelijk dat het platform volledig zelf te beheren is. Het mooiste? Je betaalt een vaste lage ‘all-in’ prijs per maand. Zo eenvoudig dat we de offerte op de achterkant van een bierviltje kunnen maken!

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens kennismaken? Bezoek ons dan op stand 261 op de Businessdagen West-Brabant!

Neem contact op
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.