Nieuws
Vakantie! Waar moet je op letten als het op communicatie aan komt?

Vakantie! Waar moet je op letten als het op communicatie aan komt?

Waar moet je rekening mee houden voor je op vakantie gaat?
Het is alweer juli. De zomer is weer begonnen en misschien staat je vakantie al voor de deur. Heerlijk uitrusten thuis of ergens aan het strand. De weken voor je met vakantie gaat kunnen nogal stressvol zijn. Je wilt je werk afmaken en bent bang dat je iets vergeet. Daarom helpen we je alvast een stukje op weg. Hoe? We geven je wat tips en tricks om je communicatie tijdens jouw welverdiende vakantie te regelen.

Openingstijden
Als je voor een bepaalde periode met vakantie bent is het handig dat je je klanten laat weten dat je er even niet bent. Binnen Pulse kun je daarom eenvoudig openingstijden en feestdagen instellen. Je vakantie is immers ook een feestje! Binnen onze kennisbank vind je een handig artikel hoe je dit instelt. Je leest het hier. Je kunt door middel van de virtuele receptionist ook een boodschap laten horen aan bellers. Hoe je dit instelt lees je hier. Zo laat je bellers weten dat je met vakantie bent.

Doorschakelen
Op vakantie maar wel bereikbaar willen zijn? Of gewoon een uurtje eerder weg? Zorg dan dat je een doorschakeling naar je mobiele telefoon aanzet in Pulse. Op deze manier kun je binnenkomende oproepen over laten gaan op je mobiel (of ander toestel). Je vind hier alles over doorschakeling binnen Pulse.

Out of office
Dan is er nog je e-mail. Vaak wordt vergeten om een out of office bericht in te stellen. Gevolg? Je klant mailt en krijgt geen automatisch antwoord dat jij met vakantie bent. Om frustratie van je klant te voorkomen adviseren we je daarom altijd een automatisch antwoord in te stellen tijdens je vakantie. Dit hoeft geen hele lap tekst te zijn maar laat hem of haar weten van wanneer je weg bent en wanneer je terug bent. Dan weet hij of zij wanneer ze antwoord kunnen verwachten. Hoe je dit regelt lees je hier.

Hulp nodig?
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het instellen? Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar om je te ondersteunen waar nodig. Ook tijdens de vakantie! Namens het gehele team van Raffel wensen we je een fijne zomer toe!

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?
Meer nieuws
IT Christmas Party 2019!
Raffel’s Christmas CribVoor de gelegenhei...
Verder lezen
Wij zijn aanwezig op de Businessdagen West-Brabant!
De persoonlijke provider. Gewoon in Breda!Onder...
Verder lezen
Bezoek ons op Contacta 2019!
Contacta 2019: The Next Step.Raffel: de volgend...
Verder lezen