Tips van Raffel

Telefonie gekoppeld aan Exact online

Geschreven door Charlotte Visser Leestijd: 5 Minuten

Zodra je gebeld wordt is het dan niet handig dat je weet wie je aan de telefoon krijgt en waarvoor deze persoon belt? En wil je ook nooit meer telefoonnummers opzoeken en overtikken? Lees snel verder over onze koppeling tussen Pulse en Exact Online.

Binnenkomende oproepen

Word je gebeld? Dan verschijnt er een pop-up in je scherm zodat je kunt zien door wie je gebeld word. Dankzij de koppeling met Exact Online wordt direct de bijbehorende relatie of contactpersoon opgezocht in Exact Online. Zodra je telefoon gaat kun je in de pop-up kiezen om de relatie te openen of om een gespreksnotitie in Exact Online te maken.

Stel, je hebt al een tijdje een offerte lopen voor een mogelijke klant en deze prospect heeft nog één laatste vraag alvorens hij de offerte bevestigd. Is het dan niet handig dat je door één klik kan zien wat er door jou of een collega besproken is met deze prospect en welke offerte er open staat? Vervolgens maak je zelf eenvoudig een gespreksnotitie zodat iedereen weet wat er speelt!

Uitgaande oproepen

Ook voor uitgaande oproepen is Exact Online gekoppeld met Pulse. Alle telefoonnummers in Exact Online zijn aan te klikken, waardoor jouw toestel het aangeklikte telefoonnummer meteen gaat bellen. Zo hoef je nooit meer een nummer in te toetsen! En wissel je van toestel of zit je op een flexwerkplek? Geen probleem. Pulse weet waar je zit en laat het juiste toestel uitbellen.

 

Maak je al gebruik van Pulse en Exact Online? Dan kun je deze twee nu gratis koppelen! Neem snel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! 

Neem contact op
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.