Nieuws
Telefonie gekoppeld aan Exact online

Telefonie gekoppeld aan Exact online

Wil je ook efficiënt werken?!
Zodra je gebeld wordt is het dan niet handig dat je weet wie je aan de telefoon krijgt en waarvoor deze persoon belt? En wil je ook nooit meer telefoonnummers opzoeken en overtikken? Lees snel verder over onze koppeling tussen Pulse en Exact Online.

Binnenkomende oproepen
Word je gebeld? Dan verschijnt er een pop-up in je scherm zodat je kunt zien door wie je gebeld word. Dankzij de koppeling met Exact Online wordt direct de bijbehorende relatie of contactpersoon opgezocht in Exact Online. Zodra je telefoon gaat kun je in de pop-up kiezen om de relatie te openen of om een gespreksnotitie in Exact Online te maken.

Stel, je hebt al een tijdje een offerte lopen voor een mogelijke klant en deze prospect heeft nog één laatste vraag alvorens hij de offerte bevestigd. Is het dan niet handig dat je door één klik kan zien wat er door jou of een collega besproken is met deze prospect en welke offerte er open staat? Vervolgens maak je zelf eenvoudig een gespreksnotitie zodat iedereen weet wat er speelt!

Uitgaande oproepen
Ook voor uitgaande oproepen is Exact Online gekoppeld met Pulse. Alle telefoonnummers in Exact Online zijn aan te klikken, waardoor jouw toestel het aangeklikte telefoonnummer meteen gaat bellen. Zo hoef je nooit meer een nummer in te toetsen! En wissel je van toestel of zit je op een flexwerkplek? Geen probleem. Pulse weet waar je zit en laat het juiste toestel uitbellen.

 

Maak je al gebruik van Pulse en Exact Online? Dan kun je deze twee nu gratis koppelen! Neem snel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! Liever snel informatie? Bel ons op 076-8200110 of stuur een mail naar info@raffel.nl

 

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?
Meer nieuws
IT Christmas Party 2019!
Raffel’s Christmas CribVoor de gelegenhei...
Verder lezen
Wij zijn aanwezig op de Businessdagen West-Brabant!
De persoonlijke provider. Gewoon in Breda!Onder...
Verder lezen
Bezoek ons op Contacta 2019!
Contacta 2019: The Next Step.Raffel: de volgend...
Verder lezen