Tips van Raffel

Toch internet bij storing

Geschreven door Charlotte Visser Leestijd: 5 Minuten

Steeds meer zakelijk verkeer loopt via het internet. Denk aan digitale telefonie, webapplicaties, cloud-diensten, alarmdoormelding, pintransacties, bewakingscamera's en ga zo maar door. We doen steeds meer online. het liefst zo snel en betrouwbaar mogelijk. Maar wat als een zakelijke internetverbinding storing heeft?

Hoe kun je inspelen op een storing?

Het is natuurlijk vervelend als er zich een internetstoring voordoet. En we doen er alles aan om dat te voorkomen. Bijvoorbeeld door ons hele netwerk dubbel uit te voeren, door alles uitgebreid te monitoren en onze helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

Toch blijf je altijd afhankelijk van het lokale netwerk, de wijkcentrale en bekabeling. En daarom kan er onverhoopt toch ergens in het netwerk een storingen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een probleem in de wijkcentrale of kabels die geraakt worden bij graafwerkzaamheden. De kans dat je daardoor offline bent is er altijd. Voor nog meer zekerheid bieden we daarom nu een backup verbinding aan via ons eigen mobiele 4G netwerk. Zo ben je niet meer afhankelijk van het lokale koper- of glasvezelnetwerk, en heb je een betrouwbare backup via ons razendsnelle 4G netwerk.

De voordelen van de 4G backup van Raffel

  • Toch internet bij een storing op vaste verbinding
  • Hoge snelheid van maximaal 100/75 Mbit
  • Snelle levertijd (1 werkdag)
  • Aantrekkelijk stand-by tarief per maand: € 17,- 

Hoe werkt het?

Wil je ook altijd verzekerd zijn van verbinding? Kies dan voor onze AltijdOnline Backup dienst. We leveren je een Raffel simkaart, waarmee je altijd verbinding hebt met ons supersnelle 4G netwerk. De maximale snelheid is 100Mbit download en 75Mbit upload. Je betaalt voor de standby-verbinding een vast laag maandbedrag. Als je storing hebt op je primaire verbinding mag je overschakelen op de 4G verbinding en betaal je naar verbruik in blokken van 50, 100 of 200GB.

Wil je meer weten over deze handige 4G backup verbinding? Neem snel contact op. We vertellen je er graag meer over!

Neem contact op
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.