Tips van Raffel

Nieuwe T5 serie van Yealink

Geschreven door Charlotte Visser Leestijd: 3 Minuten

Ontmoet de nieuwe generatie SIP telefoons van Yealink! Yealink heeft zijn nieuwe T5 serie geïntroduceerd. De meest hoogwaardige IP telefoons voor de moderne werkplek. En ze zijn perfect te gebruiken in combinatie met ons platform Pulse.

Vier nieuwe modellen

Met de introductie van de T5 serie is Yealink met een hoogwaardige opvolger voor de T4 serie gekomen. De nieuwe Yealink T5 serie bestaat uit de volgende toestellen: T53, T53W, T54W en de T57W.

Ergonomisch design

Alle nieuwe modellen zijn voorzien van een traploos kantelbaar scherm. Hiermee speelt Yealink in op de verstelbare bureaus die je tegenwoordig op veel kantoren ziet. Zo kun je het display van het toestel altijd goed lezen, ongeacht de hoogte van je bureau.

Integratie met Bluetooth en WiFi

Met uitzondering van de T53 kunnen alle toestellen eenvoudig aangesloten worden op het WiFi netwerk. Hierdoor zal de investering een stuk lager uitvallen doordat je geen extra accessoires bij hoeft te bestellen.

Een Bluetooth headset aansluiten kan zonder extra accessoires en je kunt ook je smartphone koppelen via Bluetooth. Zo hoef je niet meer te zoeken naar contacten in je smartphone of een gesprek op de speaker te voeren. Tevens zijn alle Yealink toestellen eenvoudig te integreren in ons voip telefonieplatform: Pulse.

Meer weten over de nieuwe T5 serie van Yealink?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de nieuwe T5 serie? Neem dan snel contact op. We vertellen je graag meer over!

Neem contact op
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.