Tips van Raffel

Nieuw: de Yealink W59R, een robuuste draadloze dect telefoon!

Geschreven door Ralf Mens Leestijd: 4 Minuten

Yealink introduceert vandaag de W59R: een compleet nieuwe draadloos voip toestel. De W59R is speciaal ontwikkeld voor draadloze voip telefonie in ruwe werkomgevingen zoals fabrieken, magazijnen, werkplaatsen en bouwplaatsen.

Yealink W59R perfect voor bouwplaats en magazijn

Sterk en betrouwbaar

De W59R handset is dé stevige draadloze voip telefoon voor lastige werkomstandigheden zoals in fabrieken, werkplaatsen en magazijnen. Door de rubberen behuizing is het toestel beschermd tegen stof, spetters en water. En dankzij de robuuste bouw kan het toestel ook tegen een stootje, bijvoorbeeld als hij per ongeluk uit je handen glijdt. Hij overleeft een val van 2,5 meter probleemloos. Ook is het toestel waterdicht tot een diepte van 1 meter voor maximaal 30 minuten. De Yealink W59R is IP67 gecertificeerd.

Yealink W59R met ingebouwd alarm en bleutooth

Vol met handige functies

Naast zijn stevige bouw blinkt de Yealink W59R ook uit in een paar nieuwe handige functies. Zo is het toestel voorzien van een alarmknop aan de bovenzijde van het toestel, en zijn er alarmen instelbaar indien het toestel niet beweegt, snel beweegt of 'offline' is. De verschillende alarmen kunnen ingesteld worden voor verschillende medewerkers om zo veiligheidsrisico's in ruwe werkomgevingen te minimaliseren.

Naast de verschillende alarmfuncties is de W59R voorzien van een forse trilfunctie zodat je ook bij een rumoerige werkomgeving een binnenkomende oproep voelt. Daarnaast heeft de W59R een ingebouwde bleutooth functie zodat je een draadloze headset kunt gebruiken, en een forse batterijduur van 28 uur (talk time) en 360 uur in standby.

Yealink W59R en Yealink W80 voor draadloze multi-cell dect voip telefonie

Overal bereik dankzij multi-cell techniek

De Yealink W59R draadloze voip telefoon is perfect te gebruiken in combinatie met het Yealink W80 Multi-cell voip systeem. Het W80 draadloze dect systeem is een multi-cell systeem. Dat betekent dat je probleemloos meerdere zenders kunt combineren om het bereik te vergroten. Zo zorg je dat ook grotere gebouwen, magazijnen of bouwplaatsen voorzien zijn van perfecte draadloze dekking. De zenders werken onderling samen en de draadloze voip telefoons kunnen naadloos roamen van de ene naar de andere zender.

Interesse in de Yealink W59R?

Toe aan een nieuwe draadloze telefonieoplossing die tegen een stootje kan? De Yealink W59R is nu leverbaar bij Raffel, en is perfect te combineren met ons telefonieplatform Pulse! Dankzij de integratie met ons telefonieplatform hoef je het toestel niet handmatig in te stellen en kun je de instellingen eenvoudig beheren via onze online telefonie omgeving. Neem snel contact op voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Meer artikelen

Telefonie 140 jaar in Nederland!

Hoera! Telefonie bestaat 140 jaar!

Lees dit artikel
Zelf de controle over Microsoft 365 | Raffel

Zelf de controle over Microsoft 365

Lees dit artikel
Meer telefoonverkeer tijdens coronacrisis

Meer telefoonverkeer tijdens de coronacrisis

Lees dit artikel

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Bijvoorbeeld met Tom, van de afdeling support.

Hij helpt je graag op weg.