Snel, eenvoudig en veilig een online meeting plannen.

Online meetings zijn niet meer weg te denken. Zeker niet in deze tijd. Wil jij snel en eenvoudig een online meeting inplannen met collega's of klanten? Maar weet je niet welk platform daar het meest geschikt voor is? Wij hebben dé oplossing voor je. Videobellen of telefonisch overleg. Met ons platform Pulse plan je snel, eenvoudig en veilig een online meeting.


Vraag een offerte aan     

Online video meeting

Binnen Pulse kun je gebruik maken van Meet. Dit is een manier om een online video meeting te organiseren. Zo kun jij op afstand vergaderen met collega's of klanten. Wil je een product demo geven? Plan dan een online meeting in via Pulse Meet. Je stuurt een link naar jouw klant en het enige wat hij of zij hoeft te doen is op de link klikken om deel te nemen aan de online video meeting. Je kunt een onbeperkt aantal deelenemers uitnodigen en ziet alle deelnemers gelijktijdig.

Meer over online meeting met Pulse Meet    

Online meeting middels conference call

Wanneer je gebruik maakt van Pulse, is de functie conference call standaard inbegrepen. Met een conference call kun je met meerdere personen tegelijk inbellen naar een eigen gekozen nummer. Met dit nummer organiseer je een online meeting met personen die jij hiervoor uitnodigd. Je kunt jouw conference call beveiligen met een pin die de deelnemers moeten invoeren wanneer zij deel willen nemen aan de online meeting. Veilig bellen dus.

Veilige online meetings

Alles wat via ons platform Pulse gebeurd is veilig. Het platform ontwikkelen we zelf en onze datacenters bevinden zich in Nederland. Online meetings zijn daardoor conform de privacy eisen van de AVG wet. We garanderen een veilige online meeting.

Hulp bij je online meeting? We staan voor je klaar!

Lukt het je niet om een online meeting te organiseren? Dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar. Onze techneuten kennen het platform van A tot Z. Hierdoor zijn ze in staat om snel antwoord te geven op jouw vragen. Wanneer je hulp nodig hebt bij een online meeting ondersteunen ze je hier graag bij.

De zekerheden van een online meeting met Pulse


Zelfstandig provider

Al meer dan 10 jaar staan we op onze eigen benen en zijn we hét alternatief voor de grote logge providers. Online meeting niet opnieuw uitgevonden. Wel verbetert.


Persoonlijke service

We geven je graag persoonlijk advies over online meetings. En heb je een vraag? Dan sta je geen uren in de wacht.


24/7 helpdesk

Vragen over jouw online meeting? Onze helpdesk staat 24/7 klaar om je te helpen.


Eigen netwerk

We bieden je slimme producten die we zelf ontwikkelen via ons eigen netwerk. Onafhankelijk van de grote spelers.Veilig en betrouwbaar

Doordat we gebruik maken van onze eigen Nederlandse service kun je veilig gebruik maken van onze diensten.Ook snel, eenvoudig en veilig een online meeting plannen?

Neem contact op met Ralf. Hij legt je er graag meet over uit! Of vraag een demo aan. Dan organiseren wij een online meeting met jou.

Neem contact op        Vraag een demo aan