De cloud geeft meer mogelijkheden dan je denkt!

Online VoIP centrale

Bellen via de cloud met de VoIP centrale

Bellen met de online VoIP centrale is al een tijdje mogelijk. VoIP staat voor Voice over IP en wil zeggen dat een oproep nu via het internet wordt getransporteerd naar de ontvanger aan de andere kant van de lijn. Deze techniek komt tot stand met een online telefooncentrale. Deze online VoIP centrale is geen fysiek apparaat dat bij jou op het bedrijf komt te staan, maar een telefooncentrale die in de cloud staat. Pulse, onze online VoIP oplossing wordt gehost op de servers van Raffel.

De voordelen van een online VoIP centrale

Omdat de online telefooncentrale wordt benaderd via het internet, komen er veel voordelen bij kijken. Pulse, ons online VoIP platform zal worden gehost bij drie Nederlandse datacenters. Met het gevolg dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is. Ook is het mogelijk om de telefoon eenvoudig door te schakelen naar de mobiele telefoon. Zo blijf je optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Omdat je bij ons een vast bedrag per maand betaald kom je voordeliger uit. Hiermee krijg je toegang tot alle functionaliteiten van ons VoIP platform, Pulse. Zo hoef je dus ook geen concessies te doen. Er zijn geen investeringen en geen onderhoud meer nodig aan de fysieke telefooncentrale, waardoor je daar ook al op bespaart. Neem gerust contact op als je nog meer over de voordelen wilt weten van de online VoIP centrale en ons platform Pulse.

Heb je vragen over de online VoIP centrale?

Overweeg je om over te stappen naar Pulse en wil je meer weten over de online VoIP centrale? De medewerkers van Raffel willen je graag meer vertellen en komen met een passend advies voor jouw telecommunicatie. Ook voor andere vragen staan onze medewerkers je graag te woord. Meer weten over VoIP of onze andere diensten zoals internet en cloudoplossingen? Neem dan contact met ons op! 

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?