Ben jij de partner die samen met ons alles uit VoIP haalt?

Wil jij een compleet aanbod voor je klanten, meeliften op onze innovaties, een sterkere klantenbinding en een hogere omzet? Ben jij de ICT-dienstverlener, telecombedrijf of automatiseerder, ofterwijl dé reseller die op zoek is naar een fijne samenwerking? Met ons VoIP telefonieplatform Pulse kan het!
Partners

Waarom Raffel de plus voor partners is

  • Innovatief eigen telefonieplatform
  • Meer mogelijkheden voor je klanten
  • Aantrekkelijk marge
  • Direct eenvoudig zelf te beheren
  • Volledige whitelabeling mogelijk
  • Snelle en vakkundige ondersteuning

VoIP reseller worden?

Ondernemers doen graag zaken met lokale dienstverleners. Met jou dus! Met onze partnerprogramma's kun je daar op twee manieren op inspringen: als business partner of whitelabel VoIP reseller.

Direct informatie aanvragen
Zelf eenvoudig online te beheren

Zelf eenvoudig online te beheren

Nieuwe klanten aanmaken, realtime postcodechecks uitvoeren, nieuwe diensten opleveren, telefoonnummers porteren en volledige inzage in al je facturen en verbruikskosten van je klanten. VoIP partners van Raffel regelen en monitoren alles via ons partnerweb. Na een korte training beheer je al je klanten snel en eenvoudig in deze beveiligde omgeving. Beschik je zelf over een portal? Dan kun je deze koppelen via onze API.

Innovatie zit in ons DNA

Innovatie zit in ons DNA

We volgen de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van telefonie op de voet. We pakken kansen waar we ze zien. We lopen vaak zelfs vooruit op de grotere spelers met de slimme producten die we zelf ontwikkelen en aanbieden via ons eigen netwerk.

 

Nieuwe standaard in zakelijk bellen

Nieuwe standaard in zakelijk bellen

Ons platform is wat ons betreft de nieuwe standaard in de zakelijke telefonie. Het platform zit vol met innovatieve functionaliteiten. Met volledige integratie tussen vast en mobiel. Zelf eenvoudig te beheren door jou als partner of klant. En met een voordelige “all-in” prijs per maand. Aantrekkelijk voor elke onderneming in het MKB!

 

Sluit je aan bij het meest innovatieve telefonieplatform

Sluit je aan bij het meest innovatieve telefonieplatform

ICT-dienstverleners, automatiseerders en telecombedrijven kunnen nu aanhaken bij VoIP telefonie van Raffel. Voor partners zijn alle mogelijkheden één-op-één beschikbaar. Zo kun je zonder investering een complete dienst bieden aan je klanten én een aantrekkelijke marge realiseren. Natuurlijk ondersteunen we je zowel technisch als commercieel om het maximale uit onze samenwerking te halen!

Interne nummers
Interne nummers

Snel intern bellen via een drie- of viercijferig nummer (short dial) dat je zelf kunt toekennen aan medewerkers of toestellen. Ook bereikbaar vanaf mobiel.

Groepen
Groepen

Een groep met een eigen nummer aanmaken is in Pulse kinderspel. Denk aan één nummer voor de salesafdeling: een inkomend telefoontje gaat af op alle toestellen en wordt afgehandeld door de eerste die opneemt.

Voicemail
Voicemail

Ontvang voicemails als MP3 per e-mail. En koppel deze functie bijvoorbeeld aan de storingsdienst, zodat de servicemonteur automatische elke melding binnenkrijgt.

Busy Lamp Field
Busy Lamp Field

Nooit meer onnodig bellen of doorverbinden: met Busy Lamp Field (BLF) zie je in één oogopslag welke medewerker beschikbaar of in gesprek is. Oók voor mobiel.

Standaard meertalig
Standaard meertalig

Ons telefonieplatform Pulse is standaard klaar voor internationaal gebruik: de interface is meertalig en ook de voicemail volgt de taal van het land waarin gebeld wordt. Het intoetsen van landcodes (bijv. +31, +32) is ook niet nodig voor gebruikers in het buitenland.

Conference calls
Conference calls

Bellen met meerdere mensen tegelijk – zowel intern als extern – was nog nooit zo makkelijk. Je maakt met een muisklik je eigen callroom aan, die je beveiligt met een zelfbepaalde code. Meerdere calls tegelijk? Geen probleem met Pulse.

Call flow
Call flow

De route van een belletje bepaal je eenvoudig zelf met ons telefonieplatform Pulse. Voor elk nummer kun je via drag & drop aangeven wat er gebeurt als de telefoon overgaat. Altijd de slimste route, van overgaan tot einde gesprek!

Callcenter module
Callcenter module

Eén of meer wachtrijen aanmaken. Melding van de actuele wachttijd. Medewerkers met een muisklik aan- of afmelden. Uitgebreide statistieken. De uitgebreide callcentermodule van Raffel zit standaard in Pulse.

Keuzemenu
Keuzemenu

Toets 1 voor… Met een helder keuzemenu begeleid je de klant snel naar de juiste persoon of afdeling. Met Pulse is het zo geregeld.

Digitaal faxen
Digitaal faxen

Zeg maar dag tegen je oude faxapparaat: met de faxfunctie in Pulse mail je documenten naar faxnummers. Geschikt voor zowel verzenden als ontvangen.

Geluidsbestanden
Geluidsbestanden

Voicemailboodschap, keuzemenu of wachtmuziek: audiobestanden kun je in Pulse zelf uploaden en toekennen aan het juiste nummer. Professioneel laten inspreken? We regelen het voor je tegen een scherpe prijs.

Call recording
Call recording

Gesprekken opnemen zonder te verdrinken in een zee aan MP3’s? In Pulse kun je simpel aangeven of je elk gesprek, gesprekken van bepaalde werknemers of alleen een geselecteerd gesprek wilt opnemen.

Hotdesking
Hotdesking

Ons telefonieplatform Pulse ‘volgt’ elke medewerker en levert gesprekken af daar waar hij of zij inlogt. Zo ben je altijd goed verbonden, zowel vast als mobiel. Dé oplossing voor thuis- of flexwerkers.

Bestemmingbeheer
Bestemmingbeheer

Zelf bepalen welke nummers niet met je bedrijf mogen bellen of met welke nummers medewerkers niet mogen bellen? Je regelt het simpel zelf: bedrijfsbreed, per medewerker of per toestel.

Tijdvakken
Tijdvakken

Wanneer geldt welke call flow? Voer eenvoudig openingstijden, dienstroosters, vakantie of feestdagen en de call flow past zich automatisch aan aan het actuele tijdvak.

Informatie aanvragen
of bel ons
076 820 0110

en maak kennis met John! Hij is onze partnermanager en helpt je met de verkoop van Pulse.John te Winkel, Partnermanager Raffel