Pulse zakelijke telefonie: mobiele app!

Te downloaden in de App store van Apple en de Google play store voor Android: de Pulse mobiele app! Met de zakelijke telefonie app van Pulse heb je jouw eigen telefooncentrale niet alleen in de cloud, maar ook in je broekzak!

Mijn besparing op zakelijke telefonie    


Efficiënter werken

Efficiënter werken

Met ons telefonieplatform Pulse werkte je al efficiënt. Met de app voor mobiel werk je straks nog efficiënter.  We hebben de handige functionaliteiten van Pulse in de app gebouwd en zo kan iedere gebruiker zijn of haar instellingen eenvoudig regelen.

Uitbellen met een vast nummer

We lichten eerst een nieuwe functie uit. Uitbellen met een vast nummer. Het was al mogelijk met onze vast-mobiel integratie. Maar je kunt middels de app nu ook met je vaste nummer uitbellen zonder een simkaart van Raffel.

Meer over vast-mobiel integratie    

Je kunt uitbellen met een vast nummer

Dashboard

In het dashboard van de app ziet de gebruiker in één oogopslag hoe zijn of haar Pulse account ingeregeld is. Zijn oproepen doorgeschakeld? Dan is het hier direct zichtbaar. Ook zie je het aantal voicemailberichten, en het nummer waarmee de gebruiker naar buiten belt.

Visual voicemail

Voicemails afluisteren via een keuzemenu is door de app verleden tijd. Je hoeft niet meer eerst alle berichten te luisteren voordat je bij dat éne laatste bericht komt wat je nodig had. Met Visual Voicemail heb je direct een overzicht over de ingesproken berichten. Klik een bericht aan en je kunt het direct afluisteren.

Vraag je offerte aan    

Visuele voicemail
Eenvoudig instellen van uitbellende nummer

Nummerweergave

Door middel van de app kun je eenvoudig instellen met welk nummer je als gebruiker naar buiten belt. Handig als je meerdere nummers in je Pulse account gekoppeld hebt. Zo kies jij met welk (vast) nummer je uit belt.

Contacten

Binnen de app vind je alle adresboeken die in Pulse gekoppeld zijn aan de betreffende gebruiker. Zo zijn alle contacten altijd overal up-to-date: op de vaste toestellen en op de mobiele toestellen via de app. Natuurlijk kan je ook zoeken in het ‘lokale’ adresboek van je mobieltje zelf. Het icoon geeft aan of het betreffende contact in Pulse staat of lokaal uit het toestel komt.

Een adresboek, gedeeld over de app en al je toestellen

De mogelijkheden van de app op een rijtje

  • Beschikbaar voor iOS en Android
  • Oproepen eenvoudig doorschakelen
  • Aan-en afmelden op groepen en wachtrijen voor als je even niet bereikbaar wilt zijn
  • Visual voicemail
  • Nummerweergave aanpassen, dus eenvoudig bepalen met welk nummer je uitbelt
  • Toegang tot de zakelijke contacten uit Pulse
  • Inzage in de mobiele bundel als de gebruiker een Raffel mobiel abonnement heeft

Meer weten? Neem contact op    

Gebruik jij Pulse al?

Ben je al gebruiker van ons telefonieplatform Pulse en wil je de app downloaden? Ga dan direct naar de App store of Google play store.

Pulse app, gebruik jij hem al?

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Meer weten?

Neem contact op met Dennis. Hij legt het je graag uit! Of bereken direct jouw kosten.

Neem contact op