Klant aan het woord
"Moderne technieken, goede koppelingen en eenvoudig in gebruik"

Jelle Meijer, 12GO Biking

Showroom 12GO Biking

12GO Biking is niet zomaar een fietsenwinkel. Met ruim 4200M² fietsplezier, een mega indoor E-bike testcenter en 200 medewerkers kun je wel spreken van een professionele rijwielhandel. Uiteraard hoort daar ook een snelle en kundige klantenservice bij. Zeker toen de vraag naar fietsen en reparaties tijdens de eerste lockdown excessief steeg. Zo kwam het dat Jelle Meijer in het voorjaar van 2020 op zoek ging naar goede telefonie software.

Tussen wal en schip

“Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het was eigenlijk óf software die mij het gevoel gaf uit de tijd van Windows ’98 te komen, óf software die zo uitgebreid, luxe en prijzig is dat het voor ons te hoog gegrepen was. Wij zaten echt een beetje tussen wal en het schip. Toch wilde ik graag moderne technieken in combinatie met gebruiksvriendelijkheid.”


Rapportages en stuurinformatie

Uiteindelijk maakte Jelle de keuze voor een leverancier die uiteindelijk niet goed beviel. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid lieten te wensen over. “Voor mij was het belangrijk dat ik duidelijke, persoonsgebonden rapportages kon draaien. Dat ik stuurinformatie kreeg om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dat de software gekoppeld kon worden aan Zoho.”


Beste telefoniesysteem

“In juni 2021 ben ik overgestapt naar Pulse en ondanks dat het nog maar kort is, ben ik enorm tevreden. Ik durf zelfs te stellen dat dit het beste telefoniesysteem is, dat wij ons kunnen wensen. Er is een koppeling gemaakt met Zoho, waardoor ik op elk moment rapportages kan maken. Er kan gestreamd worden naar een livescherm en de gebruiksvriendelijkheid is top.”


"De support van Raffel staat 24/7 voor ons klaar!"

Raffel heeft onze ICT-omgeving volledig opnieuw ingericht. Ook is er een eigen glasvezel aansluiting gerealiseerd waardoor we een supersnelle verbinding hebben en ook vanaf externe locaties snel en veilig kunnen inloggen. De servicedesk is 24/7 bereikbaar en helpt ons snel op weg bij vragen.

Lees het hele verhaal    

Kennismaken of persoonlijk advies?

Charlotte staat voor je klaar


Stuur een berichtje of bel direct op 085 024 3000.

Contact opnemen