Klanten aan het woord

hoe ervaren
klanten raffel

We hebben een aantal klanten gevraagd wat ze van ons en onze dienstverlening vinden. Benieuwd? Lees snel verder wat klanten over ons zeggen. Door verder te klikken op een referentie kun je het hele verhaal lezen, inclusief de oplossing die we voor deze klant geleverd hebben.

Bram Greijmans Sendcloud

"Raffel is altijd direct beschikbaar om hulp te bieden waar nodig!"

We waren op zoek naar een platform waarin we zelf in staat zouden zijn onze hele telefonie te beheren, in te stellen en internationaal te schalen. Raffel biedt dit aan, terwijl zij ook altijd direct beschikbaar zijn om hulp te bieden waar nodig!

Lees het hele verhaal
Jean-Jacques Budé Solon Advocaten

"De support van Raffel staat 24/7 voor ons klaar!"

Raffel heeft onze ICT-omgeving volledig opnieuw ingericht. Ook is er een eigen glasvezel aansluiting gerealiseerd waardoor we een supersnelle verbinding hebben en ook vanaf externe locaties snel en veilig kunnen inloggen. De servicedesk is 24/7 bereikbaar en helpt ons snel op weg bij vragen.

Lees het hele verhaal
Esther Halenbeek Atriumgroep

"Raffel is flexibel, klant georiënteerd, deskundig en oplossingsgericht!"

In onze zoektocht naar een nieuwe communicatie oplossing zijn wij bij Raffel terecht gekomen. Naast dat zij voor ons type organisatie een passende oplossing hadden, bleken zij ook nog in staat om enkele maatwerk vragen vlot op te lossen en te implementeren. Enkele typeringen voor Raffel zijn flexibel, klant georiënteerd, deskundig en oplossingsgericht!

Lees het hele verhaal

Toe aan een frisse blik op internet, telefonie of ICT?

Ralf staat voor je klaar! 

Stuur een berichtje of bel 085 024 3000.