Klant aan het woord
"Fijn voor beller en gebruiker"

Robin van Putten, Waterweg Woning makelaar

Robin was begin 2021 op zoek naar een goed systeem om de telefonie voor zijn drie bedrijven professioneler in te richten. Tijdens deze zoektocht stuitte hij als eerste op Pulse en bleek er voor hem geen noodzaak meer te zijn om verder te kijken. Nu we bijna een half jaar verder zijn, nemen we contact op over zijn bevindingen. Onze eerste bevinding? Met zo’n prettige welkomstboodschap is even wachten geen enkel probleem!

Telefoniste vs. Pulse

“Je hebt het direct zelf ervaren! Ja, dat was ook precies waar wij naar op zoek waren. Voor zowel het makelaarskantoor, de hypotheekshop als onze eventservice geldt dat wij niet altijd op kantoor bereikbaar zijn. Om daar iemand op te zetten is kostbaar, maar we wilden ook niet dat de telefoon niet aangenomen wordt. Óf dat mensen na lang wachten uiteindelijk hoorbaar worden doorverbonden. Dat was voor ons aanleiding om op zoek te gaan naar een systeem waar een vriendelijk welkom, wachtrij, doorverbinden etc. eenvoudig te regelen zijn. Dat vonden wij bij Pulse.”


Later terugluisteren

“Het belplan is makkelijk: alles komt bij mij terecht en als ik na 30 seconden niet opneem, wordt de beller doorverbonden met één van mijn collega’s. Toch ervaart de beller die wachttijd niet, omdat je wordt ontvangen met een welkomstboodschap. Dat vind ik mooi. Een ander groot voordeel vind ik de opname functie. Ik ben veel onderweg en ben dan niet altijd in de gelegenheid om afspraken direct te noteren. Met deze functie kan ik het op een later moment altijd terugluisteren; ideaal. Tot slot vind ik het gemak, waarmee je door kunt schakelen echt een meerwaarde. Ben ik onverhoopt niet op kantoor, dan kan ik vanuit de app eenvoudig de doorschakel functie activeren. Dan ben ik binnen no-time weer goed bereikbaar.”


Binnen één dag aangesloten

“Over de prijs-kwaliteit ben ik heel tevreden. De prijs is goed. Sterker nog: na kort onderzoek, bleken ze toch echt de voordeligste te zijn. En de kwaliteit vind ik super. Het systeem is overzichtelijk en werkt heel gemakkelijk. De service is ook dik in orde. Toen ik mijn andere bedrijf ook onder wilde brengen, had ik binnen één dag een nieuwe simkaart in huis en was de rest ook geregeld. Echt top!”

"We zijn begonnen op één locatie en inmiddels beheert Raffel de verbindingen voor al onze Mise en Place locaties. "

Raffel is altijd bereid om mee te denken met innovatieve ideeën, oplossingen voor diverse uitdagingen en adviseren ons op gebied van internet en telefonie in de breedste zin van het woord!

Lees het hele verhaal    

Kennismaken of persoonlijk advies?

Charlotte staat voor je klaar!


Stuur een berichtje of bel direct op 085 024 3000.

Contact opnemen