Internet tot wel 1Gb/s

Sneller zakelijk internet

Internet kan ook anders

Last van traag internet? Niet overal wifi bereik? Of wil je je gasten verwennen met gratis wifi? Met zakelijk internet van Raffel ben je altijd online.

Raffel is dé zakelijke provider uit Breda. We leveren internet via de traditionele telefoonlijn (ADSL en VDSL) en via glasvezel. Nog geen glasvezel? We sluiten je snel en voordelig aan!

Glasvezel: snel, sneller, snelst

Kies voor een zakelijke aansluiting van Raffel. Dan internet je letterlijk met de snelheid van het licht! We leveren standaard een verbinding van maar liefst 100 Mb!

Ben je nog niet aangesloten op een glasvezelnetwerk? Geen probleem! We sluiten je heel voordelig aan op ons zakelijke glasvezelnetwerk.

Altijd en overal wifi bereik

Je kent het wel: je hebt een vergadering of presentatie, en dan blijkt dat je wifi bereik niet tot in de vergaderruimte komt. Of je ontvangt gasten: Wat was het wifi wachtwoord ookalweer? 

Kies voor een professionele zakelijk wifi oplossing van Raffel! Die leveren we standaard bij een internetverbinding, maar kun je ook los bestellen. We maken gebruik van professionele zenders (accespoints) en kunnen meerdere zenders plaatsen om te zorgen dat je optimaal bereik hebt. De zenders kunnen meerdere netwerken uitzenden. Bijvoorbeeld een beveiligd netwerk voor je medewerkers en een afgezonder netwerk voor je gasten.

Nader kennismaken?
Klantenservice
Direct antwoord op elke vraag.
E-mail
Mail ons voor een offerte op dezelfde werkdag.
Liever teruggebeld worden?