Zakelijk bellen 3.0

Flexibel en goedkoop bellen? Graag. Gedoe met ingewikkelde pakketten en dure extra’s? Liever niet. Met ons zelf ontwikkelde telefonieplatform Pulse – met mobiel volledig geintegreerd – krijg je alle mogelijke functionaliteiten voor een vast laag bedrag per maand.
Telefonie

Waarom Pulse?

  • Zelf eenvoudig te beheren in de cloud. 24/7, waar je ook bent
  • Altijd up-to-date met nieuwe innovaties en apps
  • Meer medewerkers? Opschalen met een muisklik
  • Simpel te integreren met bijvoorbeeld Outlook, crm of mobiel

Ook slimmer bellen?

Maximale functionaliteiten, minimale kosten. Dat is telefonie in de cloud van Raffel. All-in voor € 4,50 per medewerker per maand!

Bereken je kosten
Meer functies voor minder geld

Meer functies voor minder geld

Zeg maar dag tegen de telefooncentrale in de meterkast en hoge gesprekskosten. Telefonie regel je voortaan in de cloud, tegen een vast laag tarief per gebruiker. Bij ons geen kleine lettertjes of bijbetalen voor extra functies: voor € 4,50 per maand krijg je álle features van ons innovatieve telefonieplatform, inclusief integratie met mobiel.

We staan altijd voor je klaar

We staan altijd voor je klaar

Kies je voor telefonie van Raffel, dan kies je voor gemak. De interface van ons telefonieplatform Pulse is zo gebruiksvriendelijk dat je alles helemaal zelf kunt regelen. Liever wat hulp? Dan staan onze helpdeskmedewerkers altijd voor je klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met antwoord op elke vraag – want we hebben ons telefonieproduct van A tot Z zelf ontwikkeld en kennen het dus door en door.

Net zo flexibel als je zelf bent

Net zo flexibel als je zelf bent

Als ondernemer zit je niet te wachten op langlopende contracten en producten die niet flexibel meebewegen met je bedrijf. Bij Raffel zit je nergens aan vast. Opschalen naar meerdere locaties, medewerkers of flexwerkers? Je regelt het eenvoudig zelf. En je betaalt gewoon per gebruiker.

Alle vestigingen op één platform, ook over de grens

Alle vestigingen op één platform, ook over de grens

Met ons telefonieplatform Pulse koppel je alle vestigingen aan elkaar op één platform. Iedereen belt dus via hetzelfde netwerk voor dezelfde lage prijs. Oók als je in het buitenland opereert. En: klanten kunnen je bedrijf bereiken op een vertrouwd lokaal nummer uit het eigen land. Raffel regelt het.

Ook telefonie beter regelen? Bereken nu jouw kosten!

Ook telefonie beter regelen? Bereken nu jouw kosten!

Wil je je telefonie ook beter geregeld hebben via het Pulse platform? Kom in een paar korte stappen te weten wat je maandelijkse en eenmalige kosten zijn. Vul je gegevens in en je krijgt direct een handig overzicht. Bereken je kosten hier.

Call flow
Call flow

De route van een belletje bepaal je eenvoudig zelf met ons telefonieplatform Pulse. Voor elk nummer kun je via drag & drop aangeven wat er gebeurt als de telefoon overgaat. Altijd de slimste route, van overgaan tot einde gesprek!

Callcenter module
Callcenter module

Eén of meer wachtrijen aanmaken. Melding van de actuele wachttijd. Medewerkers met een muisklik aan- of afmelden. Uitgebreide statistieken. De uitgebreide callcentermodule van Raffel zit standaard in Pulse.

Call recording
Call recording

Gesprekken opnemen zonder te verdrinken in een zee aan MP3’s? In Pulse kun je simpel aangeven of je elk gesprek, gesprekken van bepaalde werknemers of alleen een geselecteerd gesprek wilt opnemen.

Conference calls
Conference calls

Bellen met meerdere mensen tegelijk – zowel intern als extern – was nog nooit zo makkelijk. Je maakt met een muisklik je eigen callroom aan, die je beveiligt met een zelfbepaalde code. Meerdere calls tegelijk? Geen probleem met Pulse.

Hotdesking
Hotdesking

Ons telefonieplatform Pulse ‘volgt’ elke medewerker en levert gesprekken af daar waar hij of zij inlogt. Zo ben je altijd goed verbonden, zowel vast als mobiel. Dé oplossing voor thuis- of flexwerkers.

Bestemmingbeheer
Bestemmingbeheer

Zelf bepalen welke nummers niet met je bedrijf mogen bellen of met welke nummers medewerkers niet mogen bellen? Je regelt het simpel zelf: bedrijfsbreed, per medewerker of per toestel.

Tijdvakken
Tijdvakken

Wanneer geldt welke call flow? Voer eenvoudig openingstijden, dienstroosters, vakantie of feestdagen en de call flow past zich automatisch aan aan het actuele tijdvak.

Keuzemenu
Keuzemenu

Toets 1 voor… Met een helder keuzemenu begeleid je de klant snel naar de juiste persoon of afdeling. Met Pulse is het zo geregeld.

Digitaal faxen
Digitaal faxen

Zeg maar dag tegen je oude faxapparaat: met de faxfunctie in Pulse mail je documenten naar faxnummers. Geschikt voor zowel verzenden als ontvangen.

Geluidsbestanden
Geluidsbestanden

Voicemailboodschap, keuzemenu of wachtmuziek: audiobestanden kun je in Pulse zelf uploaden en toekennen aan het juiste nummer. Professioneel laten inspreken? We regelen het voor je tegen een scherpe prijs.

Interne nummers
Interne nummers

Snel intern bellen via een drie- of viercijferig nummer (short dial) dat je zelf kunt toekennen aan medewerkers of toestellen. Ook bereikbaar vanaf mobiel.

Groepen
Groepen

Een groep met een eigen nummer aanmaken is in Pulse kinderspel. Denk aan één nummer voor de salesafdeling: een inkomend telefoontje gaat af op alle toestellen en wordt afgehandeld door de eerste die opneemt.

Voicemail
Voicemail

Ontvang voicemails als MP3 per e-mail. En koppel deze functie bijvoorbeeld aan de storingsdienst, zodat de servicemonteur automatische elke melding binnenkrijgt.

Busy Lamp Field
Busy Lamp Field

Nooit meer onnodig bellen of doorverbinden: met Busy Lamp Field (BLF) zie je in één oogopslag welke medewerker beschikbaar of in gesprek is. Oók voor mobiel.

Standaard meertalig
Standaard meertalig

Ons telefonieplatform Pulse is standaard klaar voor internationaal gebruik: de interface is meertalig en ook de voicemail volgt de taal van het land waarin gebeld wordt. Het intoetsen van landcodes (bijv. +31, +32) is ook niet nodig voor gebruikers in het buitenland.

Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!