Telefonie bedrijf

Telefoneren op een andere manier. Telefonie bedrijf Raffel uit Breda maakt het mogelijk. Flexibel, goedkoop en zonder gedoe zakelijk telefoneren!

Bereken je kosten    

Zakelijke telefonie maar dan anders

Telefonie bedrijf Raffel is de persoonlijke provider die het net even anders doet. Bij ons ben je geen nummertje en sta je niet uren in de wacht als je vragen of problemen hebt. Ook gebruiken we geen vakjargon waar je niks van zou begrijpen. Raffel is er om je snel en vakkundig te kunnen helpen. We bestaan uit een jong team dat zich verdiept in het bedrijf waar we mee samenwerken. We gaan graag mee in je wensen en geven je advies waar nodig. Zo kun jij ondernemen en zorgen wij voor de rest!

Wat kan Raffel voor jou betekenen?

Raffel is het telefonie bedrijf voor al je diensten, handig toch? Bij ons ben je op het juiste adres voor verschillende diensten en producten. Zo bieden we een manier van telefonie met ons platform Pulse. Deze dienst maakt het mogelijk om te bellen via internet met de techniek Voice over IP. Ons telefonieplatform Pulse biedt daarmee veel voordelen ten opzichte van het traditionele bellen. Een van deze voordelen is de kostenbesparing op het bellen. Je hebt geen fysieke telefooncentrale nodig en het beheer, onderhoud en aanschaf vallen weg. Ook is Raffel jouw persoonlijke provider op het gebied van internet en cloud mogelijkheden. Zo ben je bij ons aan het juiste adres om je bereikbaarheid op het gebied van telefonie en internet te verbeteren! Ook voor mobiele telefonie kun je terecht bij Raffel. Met ons eigen netwerk “RFFL” ben je ook mobiel altijd bereikbaar.

Meer informatie over Raffel?

Neem contact op met Ralf. Hij legt je graag meer uit over Raffel en onze telefonie dienst. 

Neem contact op        Meer over telefonie van Raffel