Telefonie MKB

Dé telefonie oplossing voor MKB Nederland

Vraag een offerte aan    


Pulse van raffel: de telefonie oplossing voor het MKB

Als MKB’er wil je bezig zijn met waar je goed in bent: ondernemen. Dus niet met het eindeloos zoeken naar een goede telefonie oplossing voor het MKB. Telefonie moet gewoon werken en je zoekt een telefonie provider die jou ondersteunt wanneer je hulp nodig hebt. Bij Raffel begrijpen we dat, en leveren we telefonie oplossingen speciaal voor het MKB.

Telefonie voor het MKB maar dan eenvoudig

Zelf zijn we ook een MKB’ers, en we begrijpen dus hoe jij geholpen wilt worden. We houden het graag simpel voor je. Wij hebben een slimme telefonie oplossing voor het MKB ontwikkeld: Pulse. Met ons zelf ontwikkelde telefonieplatform heb je als MKB’er de perfecte oplossing voor je vaste en mobiele telefonie. Als MKB ’er wil je niet vast zitten aan ingewikkelde telefooncentrales en langlopende contracten. Kies daarom voor ons platform Pulse: voip telefonie en mobiele telefonie voor het MKB.

Pulse zit boordevol handige functies die je als MKB bedrijf in je telefonie oplossing nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan wachtrijen, keuzemenu’s, vast-mobiel integratie, doorverbinden, flexwerken en ga zo maar door.

Vraag een demo aan    


Kies je als MKB bedrijf voor onze telefonie oplossing dan profiteer je van vele voordelen. Waar kun je zoal op rekenen?

  • Flexibiliteit: Je kunt met slechts één muisklik op- en afschalen. Onze MKB telefonie oplossing groeit met je mee. 
  • Overal bereikbaar: Flexwerken of mobiel werken is geen probleem meer. Door middel van hotdesking kun je je aan-en afmelden waar je maar wilt. En door middel van vast-mobiel integratie ben je overal bereikbaar en kun je bellen met je vaste nummer.
  • Efficiëntie: Pulse is eenvoudig te koppelen aan je bedrijfssoftware. Denk hierbij aan je CRM-pakket zoals Exact Online, Outlook en de bekende webbrowsers zoals Google Chrome. Zo bel je met 1 muisklik.
  • Kostenbesparend: je betaalt een vast laag bedrag per aangesloten toestel: €6,25 per maand.

Dit en nog veel meer is mogelijk als je gebruik maakt van de MKB telefonie oplossing van Raffel. Al deze handige functionaliteiten en meer maken Pulse het meest uitgebreide platform op de markt. Alles wat je als MKB ’er nodig hebt als het op telefonie aankomt.

Overstappen?

Ralf helpt je graag verder. Neem contact met hem op.

Neem contact op        Bereken je kosten