telefonisch vergaderen

Telefonisch vergaderen
met Raffel

Thuis aan het werk en toch in contact zijn met collega's? Wil je met meerdere collega's en klanten tegelijk bellen? Als je van huis uit werkt en je wil telefonisch vergaderen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bereken je kosten
kosten telefonisch vergaderen

Voordelig telefonisch vergaderen

Bij ons kun je telefonisch vergaderen zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. Binnen ons eigen ontwikkelde telefonie platform kun je namelijk je eigen conferentienummer toevoegen. Telefonisch vergaderen zit dus standaard geïntegreerd in ons platform. Je gebruikt het platform voor het vaste bedrag van €6,25 per maand, per gebruiker. 

deelnemers telefonisch vergaderen

Onbeperkt aantal gebruikers uitnodigen

Als je gebruik maakt van ons platform kun je met een onbeperkt aantal mensen telefonisch vergaderen. Je maakt gebruik van een middels pincode beveiligde telefonische vergaderruimte. Je collega’s of klanten bellen in naar het algemene conferentienummer wat je hebt ingesteld, ze vullen de pincode in en zo nemen ze snel deel aan de telefonische vergadering.

telefonisch vergaderen oplossingen

Telefonisch vergaderen met vast toestel, smartphone of softphone

Bij Raffel zeggen we: alles wat jij wil kan! Of je nu met je vaste toestel, je mobieltje of via een softphone telefonisch wil vergaderen? Het kan allemaal! Kortom: gewoon eenvoudig van afstand met je collega’s of klanten kunnen schakelen zonder rompslomp. Wie wil dat nou niet?

Telefonisch vergaderen

De belangrijkste voordelen op een rij.

Onbeperkt aantal deelnemers

Als je telefonisch vergadert via Raffel kun je onbeperkt deelnemers toevoegen.

Geen extra kosten

Telefonisch vergaderen is standaard geïntegreerd in ons platform en is voor iedere gebruiker standaard beschikbaar.

Overal beschikbaar

Je vergadert waar jij maar wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Overal waar een internetverbinding is kun jij telefonisch vergaderen.

Beveiligd via pin

Geen onnodige deelnemers. Je eigen digitale vergaderruimte is beveiligd middels een pincode.

24/7 bereikbaar

Voor vragen over telefonisch vergaderen is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om jou te helpen waar nodig!

Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

Ook telefonisch vergaderen?

Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!