Telefooncentrale cloud

Zoek niet verder naar een telefooncentrale in de cloud. Bij Raffel ben je aan het juiste adres. We bieden de meest innovatieve telefooncentrale die je eenvoudig online kunt beheren. Je maakt gebruik van alle functies voor een vast bedrag per maand.

Bereken je kosten    

Innovatieve cloud telefooncentrale

Bij Raffel volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Met de telefooncentrale in de cloud ben je altijd up-to-date. Standaard beschik je over de nieuwste functies die je allemaal voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruikt! Zo ben je altijd up-to-date en optimaal bereikbaar.

Eenvoudig in gebruik

We hebben de telefooncentrale in de cloud zo ontwikkelt dat hij door iedere ondernemer zelf te beheren is. Zo kun je eenvoudig openingstijden wijzigen, wachtrijen aanmaken en keuzemenu’s en voicemails instellen. Toch wat hulp nodig? Dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar!

Bellen waar en wanneer je maar wilt

Met de telefooncentrale in de cloud kun je bellen waar en wanneer je maar wilt. Even onderweg en doorschakeling naar mobiel aanzetten? In slechts twee klikken regel je het met onze handige mobiele app. En werk je thuis? Dan gebruik je de webphone en kun je eenvoudig bellen en gebeld worden op het zakelijk nummer via je laptop. Overal en altijd bereikbaar.

Onze telefooncentrale in de cloud

  • Innovatief: we volgen de ontwikkelingen in de telecomwereld op de voet. Je beschikt altijd over de nieuwste functies.
  • Eenvoudig: de interface hebben we zo ontwikkelt dat de telefooncentrale in de cloud door iedere ondernemer eenvoudig te beheren is.
  • Locatie onafhankelijk: jij belt waar en wanneer je maar wilt. Doordat de telefooncentrale zich in de cloud bevindt werkt het overal waar je maar internet hebt.

Ook gebruik maken van de zakelijke telefooncentrale in de cloud?

Bereken online je kosten en je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke offerte. Liever even bellen of mailen? Neem dan contact op met Dennis! Hij legt je graag alle voordelen uit van onze telefooncentrale in de cloud.

Bereken je kosten        Neem contact op