Vergaderen op afstand was nog nooit zo makkelijk

Afspraken op afstand met je klant, video vergaderen met je collega’s? Dit doe je natuurlijk met Pulse! Hét veilige zakelijke video platform waar je op kunt bouwen. Vergaderen op afstand met collega’s of klanten. Pulse brengt ze dichterbij.

Vraag een demo aan     

Videochat

Vergaderen op afstand

Pulse is een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld Microsoft teams of Skype. Wanneer je voor een langere periode thuis werkt en dus genoodzaakt bent om te vergaderen op afstand. En ook al is Pulse een compleet telefonie en communicatieplatform, het platform is ook te gebruiken als je nog geen klant voor telefonie bij ons bent. Zo kan heel Nederland vergaderen vanuit de huiskamer of aan de eettafel. 

In je webbrowser

Of je nu intern wilt vergaderen op afstand met collega's of juist met een groep externen: met Pulse kan het allebei en heel eenvoudig. Je organiseert de vergadering op afstand in Pulse en alle deelnemers kunnen gratis en eenvoudig deelnemen. Ze hoeven dus zelf geen Pulse te gebruiken. Want vergaderen op afstand kan met een telefoon (alleen geluid) of via iedere moderne webbrowser (beeld en geluid), zonder iets te installeren. Het werkt meteen! En natuurlijk hoef je voor externe deelnemers niet te betalen, ook niet per minuut.

Pulse videochat met vier personen

Alle deelnemers in beeld

Of je nu vergadert op afstand met 2 of met 20 personen: in Pulse Meet kun je alle deelnemers aankijken. Want we laten je de beelden zien van alle deelnemers, als je dat wilt. Er zit dus geen beperking op het aantal deelnemers en ook niet op het aantal deelnemers dat je tegelijkertijd kunt zien. Veel grote publieke platformen voor vergaderen op afstand laten bijvoorbeeld maar vier beelden tegelijk zien.

Vraag een demo aan    


Ook op mobiel te gebruiken

Videobellen of telefonisch vergaderen doe je ook eenvoudig met je mobiele telefoon. Wil je alleen telefonisch vergaderen op afstand dan kun je eenvoudig inbellen op de virtuele vergaderruimte. Wil je ook met video vergaderen op afstand? Dan gebruik je de mobiele app die je eenmalig moet downloaden. Zo vergader jij op afstand waar je maar wilt.

24/7 persoonlijke ondersteuning

We begrijpen dat niet alleen bereikbaarheid belangrijk voor je is maar dat zien en gezien worden door je collega’s of klanten dat ook is. Als jij vergadert op afstand en de verbinding valt weg is dat niet fijn. Daarom is onze helpdesk ook 24/7 bereikbaar om je te helpen waar nodig. Je bent dus niet afhankelijk van een grote publieke provider, maar je krijgt ondersteuning van onze eigen servicedesk. Vergaderen op afstand met de tools van je vertrouwde provider dus.

Neem contact op     

Beveiliging en privacy

Ons videoplatform Pulse Meet is in-huis ontwikkeld en gekoppeld aan ons telefonieplatform Pulse. We maken geen gebruik van servers van andere providers, alles draait op ons eigen netwerk en staat in Nederland. Daardoor valt de dienst onder de AVG en staat veiligheid en privacy hoog in het vaandel. Veilig vergaderen op afstand dus.

Vergaderen met Pulse

Vergaderen op afstand met Pulse brengt vele voordelen met zich mee.


Onbeperkt aantal deelnemers

Als je telefonisch vergadert via Raffel kun je onbeperkt deelnemers toevoegen.


Overal beschikbaar

Je vergadert waar jij maar wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Pulse Meet is namelijk ook mobiel te gebruiken.


Beveiligd

Alles draait op ons eigen Nederlandse netwerk. Hiermee is Pulse Meet AVG proof.


24/7 helpdesk

Voor vragen over telefonisch vergaderen is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om jou te helpen waar nodig!Haarscherpe beeldkwaliteit

Doordat er geen vertragingen op de lijn zitten kun je je collega's of klanten haarscherp in beeld brengen.

Meer weten over Pulse?

Neem snel contact op met Charlotte!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zakelijke telefonie-oplossing, of alleen wilt videovergaderen. Zij helpt je graag op weg!

Neem contact op         Gratis demo aanvragen