Video conferencing

Veilig en AVG proof een video conference houden doe je met Pulse Meet van Raffel. Ons video conferencing product werkt in iedere moderne browser en je kunt een onbeperkt aantal deelnemers toevoegen.


Vraag een demo aan       

Video conferencing maar dan veilig en vertrouwd

Bij Raffel leveren we al meer dan 10 jaar telefonie en internet, via ons eigen netwerk. We zijn een zelfstandige provider. Ook onze video conferencing leveren we via ons eigen platform Pulse. Ons netwerk en servers staan in Nederland en worden door ons eigen team beheerd. We staan dus onder streng toezicht en voldoen aan de strenge eisen van de AVG. Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider met Nederlandse helpdesk.

Video conferencing werkt in iedere browser, én op je mobiel

Je wilt natuurlijk eenvoudig en gebruiksvriendelijk video conferencing kunnen gebruiken, ook met externe partijen die geen systeem van Raffel gebruiken. Logisch. Daarom werkt onze video conferencing tool in iedere moderne webbrowser zoals Google Chrome en Firefox. Je hoeft dus niets te installeren. Wil jij (of een deelnemer) deelnemen aan de video conference met een mobiele telefoon dan dien je eenmalig de app te downloaden, omdat mobiele browsers live-video minder goed ondersteunen.

Onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen bij jouw video conference

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen. Via het eenvoudige controlepaneel kun je een video conference inplannen en deelnemers uitnodigen. Je betaalt niets voor de externe deelnemers en niets per minuut. Of je nu een vergadering met 1 of 100 deelnemers wilt houden, het is geen probleem!

De voordelen op een rij


Veilig

Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider met Nederlandse helpdesk en AVG proof.


Werkt overal

Video conferencing werkt in iedere browser en zelfs op je mobiele telefoon!


Onbeperkt

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen.


24/7 helpdesk

Onze helpdesk helpt je graag met video conferencing. 24/7 bereikbaar!12Go Biking Fietsenwinkel en e-bike test center

"Moderne technieken, goede koppelingen en eenvoudig in gebruik"


12GO Biking is niet zomaar een fietsenwinkel. Met ruim 4200M² fietsplezier, een mega indoor E-bike testcenter en 200 medewerkers kun je wel spreken van een professionele rijwielhandel. Uiteraard hoort daar ook een snelle en kundige klantenservice bij. Zeker toen de vraag naar fietsen en reparaties tijdens de eerste lockdown excessief steeg. Zo kwam het dat Jelle Meijer in het voorjaar van 2020 op zoek ging naar goede telefonie software.

Lees het hele verhaal    

Ook aan de slag met video conferencing?

Ralf helpt je graag verder!
Vandaag besteld, vandaag aan de slag!

Neem contact op        Vraag een demo aan