Video conferencing

Video conferencing

Even niet op kantoor maar toch willen vergaderen met collega's? Dat doe je met video conferencing! Dat is natuurlijk veel persoonlijker dan gewoon de telefoon pakken.

Vraag een demo aan
Vertrouwd en veilig video conferencing

Vertrouwd en veilig

Bij Raffel leveren we al meer dan 10 jaar telefonie en internet, via ons eigen netwerk. We zijn een kleine zelfstandige provider. Ook onze video conferencing leveren we via ons eigen telefonieplatform Pulse. Ons netwerk en servers staan in Nederland en worden door ons eigen team beheerd. We staan dus onder streng toezicht en voldoen aan de strenge eisen van de AVG. Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider.

Werkt in iedere browser, én mobiel

Je wilt natuurlijk eenvoudig en gebruiksvriendelijk video conferencing kunnen gebruiken, ook met externe partijen die geen systeem van Raffel gebruiken. Logisch. Daarom werkt onze video conferencing in iedere moderne webbrowser zoals Google Chrome en Firefox. Je hoeft dus niets te installeren. Wil jij (of een deelnemer) deelnemen aan de video conference met een mobiele telefoon dan dien je eenmalig de app te downloaden, omdat mobiele browsers live-video minder goed ondersteunen.

Onbeperkt

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen. Via het eenvoudige controlepaneel kun je een video conference inplannen en deelnemers uitnodigen. Je betaalt niets voor de externe deelnemers en niets per minuut.

24/7 persoonlijke ondersteuning

Heb je hulp nodig met video conferencing? Onze eigen servicedesk staat altijd voor je klaar. Letterlijk, want we zijn 24/7 bereikbaar. Omdat we onze video conferencing oplossing zelf hebben ontwikkeld kennen we het van A tot Z.

De voordelen op een rij

Veilig

Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider.

Werkt overal

Werkt in iedere browser en zelfs op je mobiele telefoon!

Onbeperkt

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen.

24/7 helpdesk

Onze helpdesk helpt je graag met video conferencing. 24/7 bereikbaar!

Ralph van de Oudeweetering Bizzee

"Al jaren verzorgt Raffel onze bereikbaarheid"

Al jaren verzorgt Raffel onze bereikbaarheid (zowel vast als mobiel) en ik zou mij géén betere partner kunnen wensen! Of het nu gaat om de kwaliteit, flexibiliteit en beschikbaarheid van het systeem, de vriendelijke en professionele ondersteuning, de soepele integratie met onze Exact Online en Zoho CRM omgeving of de scherpe tarieven. Raffel is voor ons dé telecompartner.

Lees het hele verhaal

Ook aan de slag met video conferencing?

Dennis helpt je graag verder!
Vandaag besteld, vandaag aan de slag!