Video conferencing

Video conferencing

Veilig en AVG proof een video conference houden doe je met Pulse Meet van Raffel. Ons video conferencing product werkt in iedere moderne browser en je kunt een onbeperkt aantal deelnemers toevoegen.

Vraag een demo aan
Vertrouwd en veilig video conferencing

Video conferencing maar dan veilig en vertrouwd

Bij Raffel leveren we al meer dan 10 jaar telefonie en internet, via ons eigen netwerk. We zijn een zelfstandige provider. Ook onze video conferencing leveren we via ons eigen platform Pulse. Ons netwerk en servers staan in Nederland en worden door ons eigen team beheerd. We staan dus onder streng toezicht en voldoen aan de strenge eisen van de AVG. Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider met Nederlandse helpdesk.

Video conferencing in iedere browser

Video conferencing werkt in iedere browser, én op je mobiel

Je wilt natuurlijk eenvoudig en gebruiksvriendelijk video conferencing kunnen gebruiken, ook met externe partijen die geen systeem van Raffel gebruiken. Logisch. Daarom werkt onze video conferencing tool in iedere moderne webbrowser zoals Google Chrome en Firefox. Je hoeft dus niets te installeren. Wil jij (of een deelnemer) deelnemen aan de video conference met een mobiele telefoon dan dien je eenmalig de app te downloaden, omdat mobiele browsers live-video minder goed ondersteunen.

Onbeperkt aantal deelnemers met video conferencing

Onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen bij jouw video conference

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen. Via het eenvoudige controlepaneel kun je een video conference inplannen en deelnemers uitnodigen. Je betaalt niets voor de externe deelnemers en niets per minuut. Of je nu een vergadering met 1 of 100 deelnemers wilt houden, het is geen probleem!

De voordelen op een rij

Veilig

Video conferencing, maar dan veilig en vertrouwd bij een Nederlandse provider met Nederlandse helpdesk en AVG proof.

Werkt overal

Video conferencing werkt in iedere browser en zelfs op je mobiele telefoon!

Onbeperkt

Met video conferencing van Raffel kun je voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal video conferences plannen.

24/7 helpdesk

Onze helpdesk helpt je graag met video conferencing. 24/7 bereikbaar!

Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

Ook aan de slag met video conferencing?

Dennis helpt je graag verder!
Vandaag besteld, vandaag aan de slag!