Video vergaderen

Video vergaderen
doe je met Pulse!

Vergaderen met klanten of collega’s op afstand wordt steeds populairder. Daarom is er nu Pulse Meet. Video vergaderen was nog nooit zo eenvoudig en veilig.

Vraag een demo aan
Video vergaderen via internet

Video vergaderen via internet

We ontwikkelde al ons eigen telefonieplatform genaamd Pulse. Met Pulse bel je voor een vast tarief van € 6,25 per toestel via het internet. Pulse zit vol innovatieve functionaliteiten voor zakelijke telefonie. Vanwege de coronacrisis hebben we nu ook versneld video vergaderen toegevoegd aan Pulse. We presenteren je vol trots: Pulse Meet! 

Video vergaderen ook zonder telefonie van Raffel

Ook als je geen telefonie van Raffel gebruikt

Onze video vergader functie Pulse Meet is onderdeel van ons telefonieplatform. Maar je kunt nu ook gebruik maken van deze video vergader tool als je nog geen klant bent bij ons, of als je nog geen telefonie van Raffel gebruikt. Je kunt het gewoon naast je bestaande telefonie of ICT oplossingen gebruiken. Zonder zorgen. En je zit nergens aan vast.

Scherp beeld met video vergaderen

Scherpe beeld en geluidskwaliteit

Met video vergaderen via ons platform Pulse ben je verzekerd van een haarscherpe beeld en geluidskwaliteit. Dit komt doordat we de beelden aan alle deelnemers in het gesprek sturen en het geluid via het internet gaat.

Beveiligd video vergaderen

Beveiliging en privacy

Ons video vergaderplatform Pulse Meet is in-huis ontwikkeld en gekoppeld aan ons telefonieplatform Pulse. We maken geen gebruik van servers van andere providers, alles draait op ons eigen netwerk en staat in Nederland. Daardoor valt de dienst onder de AVG en staat veiligheid en privacy hoog in het vaandel. Veilig video vergaderen dus!

Voordelen van video vergaderen

Onze voordelen van video vergaderen

  • Beschikbaar voor iedereen
  • Op iedere gewenste locatie waar een internetverbinding is te gebruiken
  • Scherpe beeld en geluidskwaliteit
  • Je ziet alle deelnemers, geen limieten!
  • Gehost in Nederland, super veilig

De voordelen van Pulse Meet

Video vergaderen met Pulse brengt vele voordelen met zich mee.

Onbeperkt aantal deelnemers

Met Pulse kun je een onbeperkt deelnemers toevoegen aan de vergadering. Je ziet ook alle deelnemers in beeld. Geen limieten!

Beveiligd

Pulse wordt gehost in Nederland, op ons eigen netwerk. Zo is Pulse AVG proof. En kan jij veilig video vergaderen!

Ook zonder telefonie van Raffel

Pulse is voor iedereen beschikbaar. Ook als je nog geen klant bij ons bent. Vanwege het coronavirus hebben we de tools beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Scherpe beeld en geluidskwaliteit

Met Pulse Meet profiteer je van haarscherp beeld en geluid. Dit doordat we de beelden naar iedere deelnemer in het gesprek sturen.

24/7 helpdesk

Voor vragen over video vergaderen is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om jou te helpen waar nodig!

Hans Raaijmakers Raben Netherlands B.V.

"Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. "

Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. Buiten dat de telefonie van hoogstaande kwaliteit dient te zijn, wilden wij ook de mogelijkheid hebben om meer met de data vanuit de telefooncentrale te kunnen doen. Raffel heeft laten zien dat zij meedenken met onze organisatie en met gepaste oplossingen komen. Daarnaast biedt Raffel met het Pulse platform een eenvoudige manier om de VOIP omgeving te beheren.

Lees het hele verhaal

Meer weten over video vergaderen?

Wil je meer weten? Neem contact op met Dennis. Hij legt je er graag meer over uit!