Videobellen met Pulse!

In contact blijven met je collega’s, klanten of leveranciers? Dankzij videobellen hoef je niet meer fysiek bij elkaar te komen om contact te houden. Met ons platform Pulse kun je veilige en betrouwbare videobellen. Je kunt onbeperkt deelnemers toevoegen en profiteert van haarscherpe beeld en geluidskwaliteit.


Vraag een demo aan     

Veilig en betrouwbaar videobellen

We zijn een zelfstandige telecom en internetprovider en ontwikkelen onze eigen software voor telefonie en videobellen. Al het verkeer gaat via onze eigen Nederlandse datacenters. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en onze eigen helpdesk staat dan ook 24/7 klaar om te ondersteunen met videobellen.

Onbeperkt aantal deelnemers

Of je nu met 2 personen wilt videobellen of met 20 personen wil videobellen. Met Pulse kan het allemaal! En je hoeft nog geen klant te zijn van Raffel. Je kunt Pulse namelijk ook gebruiken naast je bestaande telefonie oplossing. Via iedere browser kun je deelnemers uitnodigen om deel te nemen aan het videogesprek.

Haarscherpe beeld en geluidskwaliteit

Als je gebruik maakt van videobellen met Pulse profiteer je van haarscherpe beeld en geluidskwaliteit. Doordat we de beelden en het geluid over het internet sturen heb je optimale kwaliteit.

De voordelen van videobellen met Pulse Meet.


Veilig en vertrouwd

Videobellen van Raffel wordt gehost in Nederland, op ons eigen netwerk. Zo is het programma AVG proof. En kan jij veilig videobellen.


Op ieder apparaat te gebruiken

Laptop, PC, Chromebook of Smartphone? De keuze is reuze! Videobellen van Raffel is op ieder gewenst apparaat te gebruiken.


Onbeperkt aantal deelnemers

Je kunt onbeperkt deelnemers toevoegen aan de vergadering. Je ziet ook alle deelnemers in beeld. Geen limieten!


Vast bedrag per gebruiker

Nooit meer verassingen op je factuur.24/7 helpdesk

Onze support afdeling staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig.

Ook videobellen met collega's of klanten?

Neem contact op met Ralf! Hij helpt je graag verder. Of vraag de gratis demo aan.

Neem contact op        Vraag een demo aan