Videoconferentie houden?

Ben je op zoek naar de ideale tool om een videoconferentie te organiseren? Zoek dan niet verder. Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf te ondersteunen bij videoconferenties.
Met ons videoplatform Pulse Meet kun je eenvoudig op ieder apparaat, veilig videobellen met je collega’s, klanten en leveranciers.

Vraag een demo aan     

Veilig een videoconferentie organiseren

Je kunt met Pulse Meet snel en veilig een vergadering organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is de personen met wie je een videoconferentie wilt houden een uitnodiging te sturen. Vervolgens klikken ze op de link en nemen ze deel aan de videoconferentie. Naast het feit dat je eenvoudig de conferentie kunt organiseren is Pulse Meet ook nog eens super veilig! Omdat we zelfstandige Nederlandse provider zijn draaien al onze systemen op onze eigen servers, gewoon in Nederland. Hiermee is Pulse Meet volledig AVG proof.

Een videoconferentie met onbeperkt aantal deelnemers

Grote vergadering op de planning? Geen probleem. Je kunt via Pulse Meet onbeperkt aantal deelnemers toevoegen aan een videoconferentie. Natuurlijk ook als ze zelf geen Pulse Meet gebruiken. Dus of jij nu 1-op-1 gaat video vergaderen of met honderd mensen tegelijk, het is geen enkel probleem.

Videoconferentie op ieder gewenst apparaat voeren

Of je nu een laptop, chromebook, Mac of mobiele telefoon gebruikt: Pulse Meet is op ieder gewenst apparaat te gebruiken en via een moderne webbrowser te gebruiken. Als je via je mobiele telefoon een videoconferentie wilt voeren hoef je alleen maar even de gratis app te downloaden.

De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Een videoconferentie met Pulse Meet is veilig en betrouwbaar. Alle diensten van Raffel worden gehost in Nederland, op ons eigen netwerk. Zo is alles bij ons AVG proof.


Op ieder apparaat te gebruiken

Laptop, PC, Chromebook of Smartphone? De keuze is reuze! Pulse Meet is op ieder gewenst apparaat te gebruiken.


Vast bedrag per gebruiker

Nooit meer verassingen op je factuur.


Onbeperkt aantal deelnemers

Je kunt onbeperkt deelnemers toevoegen aan de vergadering. Je ziet ook alle deelnemers in beeld. Geen limieten!24/7 helpdesk

Onze support afdeling staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig.

Ook snel en veilig een videoconferentie organiseren?

Neem dan contact op met Ralf. Hij legt je er graag meer over uit. Of vraag de gratis demo aan!

Vraag een demo aan        Neem contact op