Voip zakelijk bellen op kantoor

VoIP bellen

Kies voor optimale bereikbaarheid. Stap over op zakelijke VoIP telefonie van Raffel

Bereken je kosten

Waarom VoIP bellen de beste zakelijke telefonie oplossing is

Je hebt ongetwijfeld al eens van de term 'voip bellen' gehoord. Maar wat is voip bellen en waarom is dit de beste manier om je zakelijke telefonie te regelen?

Voip staat voor voice over ip en is de opvolger van analoge telefonie. Het betekent letterlijk bellen via internet. Omdat je belt via het internet bespaar je flink op je zakelijke telefoonkosten. Ook geniet je van veel meer functionaliteit dankzij de telefooncentrale in de cloud.

Voip bellen via de cloud

VoIP bellen via de cloud

Of je nu voor het eerst kennis maakt met voip bellen of over wilt stappen, bij ons ben je aan het juiste adres. Kies je voor Raffel dan kies je voor voip bellen in de cloud. Dat betekent dat je geen dure telefooncentrale hoeft aan te schaffen en deze niet hoeft te onderhouden. In plaats daarvan maak je gebruik van ons zakelijke telefonieplatform Pulse, in de cloud. 

Pulse is next level voip bellen en biedt jou als ondernemer talloze mogelijkheden. Het platform kenmerkt zich onder andere door het gebruiksgemak en diverse handige functionaliteiten.
Een kleine greep uit de functionaliteiten:

  • Belplan: maak eenvoudig zelf je belplan zodat je precies weet wat er gebeurt als jouw nummer gebeld wordt
  • Conference Calls: maak een conferentiebox en voer een telefonische vergadering met onbeperkt aantal deelnemers
  • Mobiel: integreer vaste en mobiele telefonie, zo kun je een vast nummer op je mobiel gebruiken en hoef je nooit een belletje te missen als je buiten de deur bent
  • Wachtrijen: krijg je veel inkomende oproepen? Maak een wachtrij en de bellers wachten tot er een vrije medewerker beschikbaar is.
  • Geluidsbestanden: wachtmuziek, een keuzemenu of voicemail kun je eenvoudig zelf instellen en uploaden.

Dit en nog veel meer is mogelijk met Pulse, en je beheert het eenvoudig zelf. Voip bellen via ons platform Pulse sluit naadloos aan bij wat iedere ondernemer wenst!

Benieuwd naar de kosten? Heel eenvoudig. We hanteren een 'all you can eat model'. Dat betekent dat alle functionaliteiten voor een vast bedrag van €6,25 per aangesloten toestel, per maand gebruikt mogen worden. 

Bereken je kosten

VoIP bellen met Raffel

Kies je voor voip bellen met Raffel dan kies je voor een jonge zelfstandige provider. We houden van persoonlijk contact met onze klanten en staan zelfs 24/7 voor je klaar. De voordelen van voip bellen met Raffel:

  • Je bent geen nummer. We luisteren naar jouw wensen en zo bieden we precies wat jij wenst.
  • Alles op één factuur. Maak je gebruik van voip bellen van Raffel dan vind je alles terug op één factuur. Nooit meer van het kastje naar de muur.
  • 24/7 bereikbaar. Vragen, problemen of opmerkingen? Je kunt ons 24/7 bereiken.
  • Altijd up-to-date! Pulse kenmerkt zich door zijn uitgebreide functionaliteiten. Ontwikkelen we iets nieuws? Dan is dit voor iedere klant direct beschikbaar.

Meer weten?

Neem contact op met Dennis. Hij legt je graag uit wat er allemaal mogelijk is.