Voip Nederland

Op zoek naar een geschikte voip oplossing in Nederland? Dan ben je bij Raffel aan het juiste adres! We zijn dé provider voor zakelijke voip telefonie in Nederland.

Bereken je kosten    

De persoonlijk voip provider van Nederland

Wij zijn Raffel! Het alternatief voor de grote voip providers in Nederland. We helpen je zoals we zelf ook graag geholpen worden. Snel en vakkundig. Doordat we ons voip platform in Nederland zelf hebben ontwikkeld kennen we het door en door. Je krijgt daardoor snel antwoord op al je vragen. Al meer dan 10 jaar leveren we bedrijven in het MKB de beste voip telefonie oplossing voor Nederland!

Innovatief

We zijn een zelfstandige voip provider met een uniek voip platform in Nederland, al zeggen we het zelf. Het zit vol met handige functies die de bereikbaarheid van jouw bedrijf vergroten en die je tegen het all-in tarief van slechts € 6,25 onbeperkt kunt gebruiken. Wanneer we een nieuwe functie toevoegen is die voor alle gebruikers direct beschikbaar. Zo blijf je altijd up-to-date met de laatste nieuwe ontwikkelingen.

De voordelen op een rij

  • Super service: al meer dan 10 jaar zijn we een zelfstandig voip provider in Nederland. We zijn dus geen onderdeel van een grote logge provider en helpen je snel en vakkundig.
  • Stap eenvoudig over en neem je bestaande telefoonnummer(s) mee.
  • Voordelig: voor € 6,25 per aangesloten toestel maak je onbeperkt gebruik van alle functies.
  • Eenvoud: het platform is super gebruiksvriendelijk, je beheert je telefonie eenvoudig zelf online.
  • Support: kom je ergens niet uit? Onze helpdesk zit 24/7 klaar om je te helpen.


Ook overstappen op de beste voip telefonie van Nederland?

Bereken snel online je kosten of neem contact op met Ralf.

Bereken je kosten        Neem contact op