Heel je bedrijf bereikbaar met maar één nummer

VoIP nummer

Bel voordelig via het internet met een VoIP nummer van Raffel. Met de online VoIP telefooncentrale beschik je over alle functies die je nodig hebt voor zowel vaste als mobiele zakelijke telefonie.
VoIP nummer

Regel je zakelijke telefonie online!

Met een VoIP nummer van Raffel hoef je nooit meer te investeren in een fysieke telefooncentrale bij jou op locatie. Je hebt slechts een VoIP nummer nodig om jouw bedrijf volledig bereikbaar te laten zijn. Of je nu twee of tweehonderd medewerkers hebt!

De voordelen van een VoIP nummer van Raffel

  • Eindeloos veel functies, van keuzemenu en wachtrij tot een professionele voicemail
  • Gebruiksvriendelijke interface, je regelt alles snel zelf
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid, je hebt altijd en overal verbinding
  • Persoonlijk advies en service, zelfs 24/7

Bereken snel je kosten

Kies nu voor een VoIP nummer van Raffel en geniet van optimale bereikbaarheid. Alles wat je wilt voor slechts € 4,50 per gebruiker. Bereken hieronder direct je kosten!

Bereken hier je kosten
Op ieder toestel

Op ieder toestel

Met je een VoIP nummer kun je met een onbeperkt aantal toestellen uitbellen of gebeld worden. Je hebt dus geen lijnen meer nodig, en bent nooit in gesprek. En je kunt een voip nummer ook eenvoudig koppelen met je mobiel. Zo kun je via je zakelijke mobiel uitbellen met jouw vaste VoIP nummer! Ideaal als je onderweg bent of thuis aan het werk bent.

Bestaand nummer meenemen?

Bestaand nummer meenemen?

Heb je al een nummer bij een andere provider? Geen probleem! Je kunt je huidige nummer eenvoudig meenemen. Wij zorgen voor een naadloze verhuizing. Besluit je toch een nieuw nummer te willen gebruiken? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. We kijken rechtstreeks met je mee om een nieuw VoIP nummer voor je uit te zoeken. 

Online telefooncentrale

Online telefooncentrale

Met een VoIP nummer bel je via het internet en kies je voor gemak. Je kunt online zelf voor ieder telefoonnummer een belplan maken. Daar bepaal je welke route een inkomend belletje aflegt. Je kunt bijvoorbeeld alle toestellen tegelijk laten rinkelen  of in een bepaalde volgorde. Of geef je de klant liever een keuzemenu om gelijk bij het juiste team uit te komen? Ook stel je eenvoudig een welkomstboodschap, wachtrij, doorschakeling en je openingstijden in.

Nader kennismaken?

Wil je graag een telefonie platform dat met jou meebeweegt? Neem snel contact op.

Informatie aanvragen
Of bel ons
076 820 0110
We vertellen je graag alles over onze producten en diensten, offerte dezelfde werkdag in je mailbox!