Vraag jouw voip offerte aan

VoIP offerte

Wil je graag weten wat VoIP telefonie kost? Wij maken graag een VoIP offerte voor je. Of bereken eenvoudig je kosten online.

Bereken je kosten
Vrijblijvende voip offerte

Vrijblijvende VoIP offerte ontvangen?

Of je nu aan het overwegen bent over te stappen naar VoIP telefonie of al VoIP hebt en van provider wil veranderen. Wij maken altijd graag een vrijblijvende offerte voor je. 

Contact over voip offerte

Liever contact over je VoIP offerte?

Dat kan! Een van onze specialisten maakt graag een VoIP offerte op maat voor je. Neem daarom vandaag nog contact op! Je kunt ons altijd bellen of mailen. Je bent ook altijd welkom voor een kop koffie en uitleg over ons platform. Dan kunnen we gelijk jouw specifieke wensen doornemen.

Neem contact op
Over voip van Raffel

Over VoIP van Raffel

Als je een VoIP offerte aanvraagt wil je natuurlijk graag weten wat de mogelijkheden zijn. Daarom vertellen we je graag wat VoIP van Raffel inhoud. VoIP van Raffel is er voor iedere onderneming. Ons VoIP platform Pulse is gebaseerd op een ‘all you can eat’ model. Je gebruikt alle functies van het platform voor een vast bedrag per maand. Hierdoor kom je nooit meer voor verassingen te staan. Meer weten over VoIP van Raffel?


Lees meer
Hans Raaijmakers Raben Netherlands B.V.

"Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. "

Als Raben Netherlands B.V. waren wij op zoek naar een innovatieve partner op het gebied van telefonie. Buiten dat de telefonie van hoogstaande kwaliteit dient te zijn, wilden wij ook de mogelijkheid hebben om meer met de data vanuit de telefooncentrale te kunnen doen. Raffel heeft laten zien dat zij meedenken met onze organisatie en met gepaste oplossingen komen. Daarnaast biedt Raffel met het Pulse platform een eenvoudige manier om de VOIP omgeving te beheren.

Lees het hele verhaal

Overtuigd van VoIP van Raffel?

Vraag dan nu je VoIP offerte aan bij Dennis. Hij helpt je graag verder! Liever je VoIP offerte online berekenen? Dat kan ook!