Vraag jouw voip offerte aan

VoIP offerte

Benieuwd wat voip telefonie kost? We maken graag een persoonlijke voip offerte op maat voor je.

Bereken je kosten
Vrijblijvende voip offerte

Vrijblijvende VoIP offerte ontvangen?

We begrijpen dat er talloze voip aanbieders zijn. Daarom maken we onze voip offertes transparant en op maat. Zo ontvang je altijd een voip offerte die het beste bij jouw wensen aansluit. 

Contact over voip offerte

Liever contact over je VoIP offerte?

Dat kan! Een van onze specialisten helpt je graag verder met jouw voip offerte. Neem daarom vandaag nog contact op! Je bent ook altijd welkom voor een kop koffie en uitleg over ons platform. Dan kunnen we gelijk jouw wensen doornemen. 

Neem contact op
Over voip van Raffel

Over VoIP van Raffel

Er zijn verschillende voip aanbieders. Iedereen biedt wat anders aan en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom vertellen we je graag wat voip van Raffel inhoudt. Ons voip platform Pulse is gebaseerd op een ‘all you can eat’ model. Je gebruikt alle functies van het platform voor een vast bedrag per maand. Hierdoor kom je nooit meer voor verassingen te staan. Meer weten over voip van Raffel? Of jouw persoonlijke voip offerte ontvangen? Neem snel contact op!


Neem contact op
Mark Smulders De Vinq

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark maakte samen met veel van zijn collega’s al langer gebruik van een telefoonsysteem. Door groei en intensiever gebruik van het systeem, voldeed het niet meer aan de wensen die zij hadden. In zijn zoektocht naar een nieuw systeem dat wél goed overzicht kon bieden stuitte hij op Pulse. Dit was rond september 2020. Inmiddels zijn we verder in de tijd en maken ze bij De Vinq dagelijks gebruik van het systeem. En is de klant-leverancier relatie uitgegroeid tot een heuse samenwerking.

Lees het hele verhaal

Overtuigd van VoIP van Raffel?

Vraag dan nu je VoIP offerte aan bij Dennis. Hij helpt je graag verder! Liever je VoIP offerte online berekenen? Dat kan ook!